otsingutes vastavat tulemust kahjuks ei leidnud,ees küll suht laiad kummid(235),no aga ma pole ainuke kes sellistega sõidab ja ei kisu kuhugile ju(teistel inimestel siis),lõtke esisillas sees pole,hiljuti vahetatud ka pendelhoova puks.kokkujooksu pole küll kontrollinud,kuid siledal teel sõites kõik ok,aga kui vasak ratas rööpa äärele satub hakkab vasakule kiskuma ja kui parem ratas satub siis hakkab paremale kiskuma.80km/h sõites hakkab natuke vibreerima kah aga see juba piduriketastest ja see teine teema.kas või olla et kokkujooksu polegi,kuid siis peaks siledal teel kah kiskuma?...rool pole päris otse peal kah kui sõidan otse siis rool u. 2 cm paremale keeratud?...
äkki keegi oskab aidata.....Tänud ette juba!
homme kontrollin kokkujooksu kah muidugi ära!
E34 tee rööbastes sõites "kisub"
E34 tee rööbastes sõites "kisub"
Pontiac Firebird TransAm 93a.Chevy Van G20 5,7 93a.Bmw e36 320 Coupe 93a.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Esiteks, x-e paluks mitte kasutada ja suuri algustähti võiks ka tunnistada. Teiseks. kui rool viltu on, mine kindlasti sillakontrolli. Kolmandaks, lohutan sind sellega, et 235 on ka omal all ja kisub ka samamoodi:P Panin eelmisel talvel 205 laiusega 15 tolli alla ja kiskumist ei mingit enam 
Muidugi nagu Kustas mainis õõtsasid- kiskumises võivad ka need süüdi olla.
Muidugi nagu Kustas mainis õõtsasid- kiskumises võivad ka need süüdi olla.
Kui on mingi veidi tugevama külgseinaga (sportlikum) lai rehv siis kisubki mõnuga.
Mul olid autol tundmatu firma 235/45R17 all ja oli suht mõnus sõita, kuid kuna tagarehvid kulusid ära, siis sai taha ostetud Pirelli P Zero 255/40R17 ja ... hakkas mõnuga rööbastes teed otsima.
Ära muretse - varsti talvekad all ja kaob see tee otsimine ära
Mul olid autol tundmatu firma 235/45R17 all ja oli suht mõnus sõita, kuid kuna tagarehvid kulusid ära, siis sai taha ostetud Pirelli P Zero 255/40R17 ja ... hakkas mõnuga rööbastes teed otsima.
Ära muretse - varsti talvekad all ja kaob see tee otsimine ära
Indrek