kuda saada eed märgid paika ?
ja äkki keegi oskab öelda mis moodi see käib,tahaks ise paika panna.
Äkki kellelgi on Mõnda joonist.
E34 kett
Re: E34 kett
Sa mõtled nagu neid hammakaid jahbemmadivee kirjutas:kuda saada eed märgid paika ?
Äkki kellelgi on Mõnda joonist.
Et täpselt paika panna.
mina panin ilusti nukid paika ja täpselt hammakad otsa.
Hammaka peal olevat nooled peavad mootori suhtes sirgelt olema,aga mootori see osa ka nagu natu kaldu,et siis nagu kallaku all
-
Hannes
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91 325d
Re: E34 kett
Mille järgi sa nukid paika panid?erx168 kirjutas:Sa mõtled nagu neid hammakaid jahbemmadivee kirjutas:kuda saada eed märgid paika ?
Äkki kellelgi on Mõnda joonist.![]()
Et täpselt paika panna.
mina panin ilusti nukid paika ja täpselt hammakad otsa.
Hammaka peal olevat nooled peavad mootori suhtes sirgelt olema,aga mootori see osa ka nagu natu kaldu,et siis nagu kallaku all
(OO==[][]==OO)
Nukid paika nii,et oleks nagu samal tasapinnal vms.
Mootori tagapool on nuki otsad neljakandilised,võimalik on keerata noid 27.võtmega.
Mõlemad keerasin mootor kallaku suhtes sirgelt ja üksteise suhtes ka täpselt nii,et oleks tasa,panin veel täpsuseks midagi mõlemale otsale peale,sirge asja,et oleks mõlemad ilusti tasa.
Aretasin seal oma süsteemi,aga samal ajal hammakad ei olnud ära fikseeritud.alles,kui nukid paigas, paigaldasin ka hammasrattad ilusti peale.
Ja mootor käis ilusti ning tõmme sama hea,kui oli ennem lahtikiskumist.
Ma ise ka polnud varem mootoriga midagi teind,ega laiali kiskunud,aga tegin selle töö ära ühe mehaaniku abiga ja sai kõik ilusti kokku tagasi pandud nagu lahtivõttes oli.
Mul vist on isegi väike pildimaterjal tegemistest,aga failid pole arvutis ja digikas on ka välja laenatud.
Igaljuhul edu kokkupanekul.
Mootori tagapool on nuki otsad neljakandilised,võimalik on keerata noid 27.võtmega.
Mõlemad keerasin mootor kallaku suhtes sirgelt ja üksteise suhtes ka täpselt nii,et oleks tasa,panin veel täpsuseks midagi mõlemale otsale peale,sirge asja,et oleks mõlemad ilusti tasa.
Aretasin seal oma süsteemi,aga samal ajal hammakad ei olnud ära fikseeritud.alles,kui nukid paigas, paigaldasin ka hammasrattad ilusti peale.
Ja mootor käis ilusti ning tõmme sama hea,kui oli ennem lahtikiskumist.
Ma ise ka polnud varem mootoriga midagi teind,ega laiali kiskunud,aga tegin selle töö ära ühe mehaaniku abiga ja sai kõik ilusti kokku tagasi pandud nagu lahtivõttes oli.
Mul vist on isegi väike pildimaterjal tegemistest,aga failid pole arvutis ja digikas on ka välja laenatud.
Igaljuhul edu kokkupanekul.