Eeldatavasti mul siis sama jama?Roland325 kirjutas:Kas läheb soojaks sõidu ajal või kohapeal seistes käiva mootoriga? Kui sõitmise ajal on normaalne aga kohapeal kipub kuumaks minema siis on jah temosiduris asi!
Laiali ei lenda?hanzvonkazak kirjutas:ma pakuks, et termosidur ventikal väsinud ja ei keeruta piisavalt ventikat ringi. proovi nii, et tõmbad kas traadi või mingi muu asjaga ventika jäigalt siduri külge. kui siis kah keema kipub minema on viga milleski muus.
noo isa e28 pole veel radikasse lennanud, kuigi mingi aeg peale jäigaks tegemist tuli paras loks sisse küll. niiet krt seda teab mis võib juhtuda.sips kirjutas:Laiali ei lenda?hanzvonkazak kirjutas:ma pakuks, et termosidur ventikal väsinud ja ei keeruta piisavalt ventikat ringi. proovi nii, et tõmbad kas traadi või mingi muu asjaga ventika jäigalt siduri külge. kui siis kah keema kipub minema on viga milleski muus.
Kunagi vaz 2101-hel lendas tiivik läbi aku , kuna se oli jäigalt ühendatu.
Ei pruugi ollasips kirjutas:Kas termosidur on läbi kui:
1) tuuri andes käib vent ikka samakiirelt edasi ?
2) käega saab vabalt seisma panna ?
Kui termosidur "tööle hakkab" , siis on kuulda/tunda ventika ulgumist.darklight kirjutas:aga kui mul läheb nii sõitmise kui seismise (või ma ei tea täpselt kas ta seistes ka kuumaks läheb, aga vähemalt seistes jahtuma ka ei hakka) peal hästi kiirelt ja väga kuumaks mootor siis on vist veepump saba andnud?
termosiduri katkiolek maantee peal vist niimoodi järsult tunda ei annaks, et keema ja kiirelt kohe? termostaadi oma ka vist mitte?
on kellelgi ideid![]()
ahjaa... autoks e34 535 ikka.
kohe mitte ei ole.. pigem just seal tempi üles tõmbaski kuigi ma väga vaikselt sõita püüdsin. nii et termosiduri probleemi võib vist välistada?truumu kirjutas:Maanteel peaks temp ka ilma termosidurita normis olema
ei mingeid uusi ega kõrvalisi helisidsips kirjutas:Kui termosidur "tööle hakkab" , siis on kuulda/tunda ventika ulgumist.darklight kirjutas:aga kui mul läheb nii sõitmise kui seismise (või ma ei tea täpselt kas ta seistes ka kuumaks läheb, aga vähemalt seistes jahtuma ka ei hakka) peal hästi kiirelt ja väga kuumaks mootor siis on vist veepump saba andnud?
termosiduri katkiolek maantee peal vist niimoodi järsult tunda ei annaks, et keema ja kiirelt kohe? termostaadi oma ka vist mitte?
on kellelgi ideid![]()
ahjaa... autoks e34 535 ikka.