E36 Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile.

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
meees
Huviline

E36 Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile.

Postitus Postitas meees »

Tere foorumi raffas!
Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile? (E36) Otsing tulemusi ei andnud. Kas käib see salongist või saab kapotialt ligi? Oleks hea kui keegi oskaks seda tegevust natukene kirjeldada. Täpsemalt mul läbi ühel kojamehel mingi puks. Lihtsalt ei suru kojameest korralikult vastu klaasi. Kas on võimalik seda puksi eraldi osta või tuleb terve hoovastik uus osta?

Ette Tänades!
Aaro
Huviline
Peamine sõiduk: E30

Postitus Postitas Aaro »

ikka kapoti alt, hakkad vaikselt sealt neid plast detaile maha kakkuma ja nii sa mootorile ligi pääsedki. Igatahes mootorile ja hoovastikule ligi pääsemiseks on vaja suht klaverimängija käsi.
meees
Huviline

Aaro kirjutas:ikka kapoti alt, hakkad vaikselt sealt neid plast detaile maha kakkuma ja nii sa mootorile ligi pääsedki. Igatahes mootorile ja hoovastikule ligi pääsemiseks on vaja suht klaverimängija käsi.
Tnx!

Eks ma hakkan siis vaikselt aeroobikat ja klaveri mängimist harjutama. :D Kapott on ju ka ees. Tundub et saab paras kepp olema see vahetamine :P
Kasutaja avatar
elm
Huviline

Re: E36 Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile.

Postitus Postitas elm »

meees kirjutas:... ei suru kojameest korralikult vastu klaasi...
Ei saa pihta, klaasi vastu tõmbab seda ju vedru, mitte hoovastik.
meees
Huviline

Re: E36 Kuidas pääseb ligi kojameeste mootorile.

elm kirjutas:
meees kirjutas:... ei suru kojameest korralikult vastu klaasi...
Ei saa pihta, klaasi vastu tõmbab seda ju vedru, mitte hoovastik.
Ütleme nii et sealt kohast kust ta kapoti peale välja tuleb on seespoolt midagi läbi. Mingi kummi puks või miskit sellist pidi läbi olema. Sealt kohast peaks ta fikseeritud olema. Tavaliselt seda pulka mille küljes kojames kinnitub kapoti ääres ei liiguta niisama aga mul käega liigutades annab see järgi. Peaaegu nagu loksub. Kui kojamehed on tavalises asendis all siis see rikkis kojamees jääb kuidagi klaasist eemale. Puhastades läheb vastu klaasi alles klaasi keskpaigas.
Kasutaja avatar
elm
Huviline

Postitus Postitas elm »

No siis muidugi tuleb lahti kiskuda :|
-Klen-
Huviline

Postitus Postitas -Klen- »

Kui kunagi valmis saad klaverimängimise, siis oleksin tänulik detailse töökirjelduse eest, mul sama mure aga ise ei tahaks teerajaja olla :)
57873846 ja 56384061
Vasta