k:millised on head pemarite istmed, kes teeks need mugavaks?

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
pema
Huviline

k:millised on head pemarite istmed, kes teeks need mugavaks?

Postitus Postitas pema »

huvitab selline asi, et millised on kõige mugavamad pemarite istmed ja kas comfort iste on sama, mis sportistegi või kes ehitaks tavalise istme ringi või teeks selle mugavamaks?

nimelt plaan muretseda 320 või 330 E46, touring, aastast 2002- 2003, aga kahjuks pakutakse suht palju masinaid, millel on see tavaline iste, mida ei saa jalgevahelt üles- alla timmida (seda esimest osa) ja hea meelega vahetaks tavalised istmed mugavamate vastu.
Kasutaja avatar
guardvv
Huviline

Re: k:millised on head pemarite istmed, kes teeks need mugav

Postitus Postitas guardvv »

pema kirjutas:huvitab selline asi, et millised on kõige mugavamad pemarite istmed ja kas comfort iste on sama, mis sportistegi või kes ehitaks tavalise istme ringi või teeks selle mugavamaks?

nimelt plaan muretseda 320 või 330 E46, touring, aastast 2002- 2003, aga kahjuks pakutakse suht palju masinaid, millel on see tavaline iste, mida ei saa jalgevahelt üles- alla timmida (seda esimest osa) ja hea meelega vahetaks tavalised istmed mugavamate vastu.
naljamees, kui sa autot veel ostnud ei ole siis osta ikka selline nagu tahad! ma saan aru, et ümber lasevad teha need kel auto juba olemas ja ei sobi istmed vms
Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!
Indrek_M
Huviline

Re: k:millised on head pemarite istmed, kes teeks need mugav

Postitus Postitas Indrek_M »

pema kirjutas:huvitab selline asi, et millised on kõige mugavamad pemarite istmed ja kas comfort iste on sama, mis sportistegi
Mine proovi oma tagumikuga :) Mugavus on suhteline.
Comfort-iste ei ole sama, mis sportiste.
Minu jaoks on bmw istmed kõik mugavad, sportiste meeldib mulle isiklikult rohkem - on konkreetsemalt ümber.
Indrek
pema
Huviline

Postitus Postitas pema »

no ostaks ju selliste sportistmetega, kui eesti turult oleks midagi eriti võtta.

enamus 330- dest on ikka tavaistmetega ja mul poleks kahju lasta neid lammutada, et paremad saaksin.
Kasutaja avatar
guardvv
Huviline

Postitus Postitas guardvv »

pema kirjutas:no ostaks ju selliste sportistmetega, kui eesti turult oleks midagi eriti võtta.

enamus 330- dest on ikka tavaistmetega ja mul poleks kahju lasta neid lammutada, et paremad saaksin.
nu kui eesti turul pole telli siis toolilt tõusmata :) http://www.mobile.docs.ee/index.php?pag ... 7e84936831 või lase tuua http://www.mobile.de - siin foorumiski kasutajaid kes toomisega tegelevad- kasuta otsingut ja 330 pole mingi eri defitsiit mudel - saksas neid jagub! aga sisu õmblebvad näiteks http://www.softman.ee/Auto/index.html vat ei tea kas naad just tavaistmetest spordi suudavad välja imeda aga helista ja küsi :D
Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!
Vasta