olen netist otsinud ja soovitatakse kondekad näidikuplokis ära vahetada, aga mul on kolmanda generatsiooni näidikuplokk, kus on elektroonikaplaat needitud tagumise kaane külge, niiet selleks, et kondekatele ligi pääseda(eeldades, et need seal on ja nendes asi on) peab need plastikust needid läbi puurima, mida ma väga teha ei tahaks tegelikult, et äkki kellelgi on taolist probleemi esinenud või oskab midagi välja pakkuda. esimesel võimalusel, kui garaaži satun üritan tulede lüliti ja massipunktid üle vaadata. Veider on see, et vahest ta ei tee, aga vahest teeb päris hullusti. Samuti, kui see kuidagi seotud on, siis taustavalgustuse pirnid kaks tükki ka vahest kustuvad ära ja pihta andes hakkavad uuesti põlema ja külmalt hommikul tööle pannes on pooled pikslid puudu, soojaks minnes tulevad tagasi.
 olen netist otsinud ja soovitatakse kondekad näidikuplokis ära vahetada, aga mul on kolmanda generatsiooni näidikuplokk, kus on elektroonikaplaat needitud tagumise kaane külge, niiet selleks, et kondekatele ligi pääseda(eeldades, et need seal on ja nendes asi on) peab need plastikust needid läbi puurima, mida ma väga teha ei tahaks tegelikult, et äkki kellelgi on taolist probleemi esinenud või oskab midagi välja pakkuda. esimesel võimalusel, kui garaaži satun üritan tulede lüliti ja massipunktid üle vaadata. Veider on see, et vahest ta ei tee, aga vahest teeb päris hullusti. Samuti, kui see kuidagi seotud on, siis taustavalgustuse pirnid kaks tükki ka vahest kustuvad ära ja pihta andes hakkavad uuesti põlema ja külmalt hommikul tööle pannes on pooled pikslid puudu, soojaks minnes tulevad tagasi.tegin ka väikse video sellest, mis ta teeb - " onclick="window.open(this.href);return false;