Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Ehmatasin täna päris ära Nimelt siis sõitsin aknad lahti (ilus suvi ju) ja paremalt poolt eest väljast on kuulda sellist pleki kolinat aukudest sõites, et nagu oleks plekkpurgid nööriga põhja alla veetud Ok nali naljaks aga tõsine mure ju Mark sõita ringi nii täitsa. Sirgel asfaldil ei ole midagi ja ka kui augud jäävad vasema ratta poole pole ka midagi aga nii kui parema rattaga auke läbin nii meeletu pleki kolin taga.... Mõtlesin just et amordid vahetatud jne, et hakkab ilmet võtma masin aga kohe mingi jama jälle Kolin veel meenutaks sellist asja nagu oleks 1 mutter rattal lahti ja üldse küljest ära ning jäänud ilukilbi ja ratta vahele kolisema... vot sellist häält meenutab siis... nagu oleks midagi lahti ja loksuks...aknad kinni siis kuulda ei ole nii, et ma ei teagi kaua see on olnud.
Ühesõnaga peaks ratta sisse vaatama ? Kettad, klotsid ja kogu see teema seal ?
Kakkusin kilbi maha ja nomaeivõi mis piduri tolm seal oli... pudenes välja lausa. Silmaga ja näpuga näppides ei olnud midagi aru sada et viltu oleks midagi. Üritan Valdeku kätte saada ja talle näidata.
Sai nüüd väljas natuke kontroll sõitu tehtud. Kindel on see, et kolin tuleb tagant. Rihtisin kaevukaasi ja esimese rattaga üle sõites vaikus aga tagumisega üle siis kolin (parem pool). Kõrval istuja arvas et miski käib see hetk vasta maad aga tegelt see nii pole. Ideid veel ?
toom kirjutas:piduriklotsid, ehk siis see klamber puudu, mis suportit vastu rakist surub.
Silmaga vaadates kõik ok. Kuigi ma ei ole kindel mida vaatama pean... aga vasakult ja paremalt poolt asja uurides siis see mida näen on identne mõlemal pool. Krt mul vaja homme Tartu ja tagasi ilmselt sõita ja ma ei julgegi
Kas see hääl on rohkem selline kõrgem ja lisaks kõliseb ?
Kui hääl tuleb tagant, siis tasuks vaadata kas käsipiduri klotsid oma kohapeal seisavad.
Seal hoiab käsipiduriklotse paigal selline polt, mille ümber on vedru ja mis kinnitub porikaitsepleki külge ning viimase roostetamisel ei seisa see polt enam kinni.
nii nii siis... pidurdades jääb kolin vakka Jah ja hääl ongi selline kõrgem ja kõliseb......kusjuures mul see käsipiduri teema ammu nõrk. Klotsid küll vahetatud aga midagi jäi vist pingutamata ja ei hoia peaaegu üldse. Nii, et asi seal siis jah kuskil pidurites. Kahtlane teema igatahes ja tahaks homme juba korda kiirelt saada. Valdek mul muidu meistrimees aga teda ka ei saa kätte... kus krt ma teha lasen
kui pidurdades heli kaob, siis peaks viga peituma pidurisüsteemis ja loogiliselt võttes just sõidupiduris. Ma julgeks kahtlustada ka piduriklotsi, millel võivad olla ära murdunud plekist kõrvakesed, mis silindri sisse kinnituvad.
Ega siin muud soovitust pole, et kui välisel vaatlusel midagi kahtlast ei leidnud, siis peaksid pidurisuporti maha võtma ja vaatama osad üksipulgi üle.
Nii ta on jah , et pidurdades kolin kaob ja visuaalselt pole häda midagi. Kui nüüd enne pühap kuskil korda teha ei saa siis ilmselt jääb Haapsallu sõit ka ära... lihtsalt ei julge
ei tia... mul on ta augusti kuust saadik kolisenud.... piduriklots koliseb, sest need klambrid mille ylesanne on hoida klotsi kinni, et see ei koliseks, need klambrid on murdunud... see et klots ära ei kukuks selleks on klotsin vastav kuju.... ära pane tähele seda kolinat või mine poodi ja osta uued klotsid.... klotside vahetamine võtab aega ~30-40min
hollow kirjutas:ei tia... mul on ta augusti kuust saadik kolisenud.... piduriklots koliseb, sest need klambrid mille ylesanne on hoida klotsi kinni, et see ei koliseks, need klambrid on murdunud... see et klots ära ei kukuks selleks on klotsin vastav kuju.... ära pane tähele seda kolinat või mine poodi ja osta uued klotsid.... klotside vahetamine võtab aega ~30-40min
Hollow mõtleb vist neid klambreid, mis on klotsi külge needitud ja lähevad pidurisilindri sisse. Nende korrasolekut niisama peale vaadates ei tuvasta, vaja ikka klots ära võtta.
toom kirjutas:Hollow mõtleb vist neid klambreid, mis on klotsi külge needitud ja lähevad pidurisilindri sisse. Nende korrasolekut niisama peale vaadates ei tuvasta, vaja ikka klots ära võtta.
täpselt neid jah... välimine klots on mingi traadist klambriga kinni... sea on ilma lammutamata näga... sisemisel on plekkist klambrid neid niisama näha pole... yldiselt võta ratas alt ära ja vaata kas klotsid on normaalse paksusega või juba piisavalt kulunud, et ära vahetada.... kui nad vahetamist ei vaja, siis ära yldse põe... sõida kuni järgmise klotsivahetuseni ja vaheta siis ära
e34 on ka sisemine kloys sellise klambriga? Mul sama kolin. Vaatasin v2limise klotsi peal kenasti klamber ja sisemine loksub omasoodu. Et siis osta aga uued klotsid? Kuigi seal seda kihti küll
... -> BMW E34 '92 -> BMW E39 '97 -> Audi A8 '98 4.2 Quattro -> E39 523 '00 -> E60 523 '05 -> F10 523 '11 (http://margus.roo.ee)
Margusja kirjutas:e34 on ka sisemine kloys sellise klambriga? Mul sama kolin. Vaatasin v2limise klotsi peal kenasti klamber ja sisemine loksub omasoodu. Et siis osta aga uued klotsid? Kuigi seal seda kihti küll
Kusjuures täna marjas (tallinn) seisin ühes tänavas vist tunnike või rohkemgi ja niisama lobasin juttu. Siis mööda sõitvad autod mingi 30% kolisesid sama moodi Tee seal tänaval suht nadi.
Mulle öeldi selle klotsi loksu ja kolina peale seda , et sõida kuni hakkab närvidele käima ja osta uued või sõida klotsid lihtsalt lõpuni. Mitte kui midagi sellest pole peale kolina muidugi.
Niisiis, ükspäev tegelesin sellise probleemiga. Külge pandud olid mingisugused x firma klotsid, mille klamber, mis silindri sisse läheb oli hoopis teistsugune kui originaalil. Juhtumisi jäid enda autost vanad klotsid alles(jurid) sealt võtsin siis klambri ja istutasin teise klotsi külge. Siit siis moraal, et ega ikka igasugune klots ka ei kõlba.
Nii et annab istutada? Mul endal kolots hea... aga kahtlen kas seda klambtit seal yldse on... ja kui on kas siis annab tagasi leiutada? V6i toon romulast l2bi klotsi mille kyljest saab?
... -> BMW E34 '92 -> BMW E39 '97 -> Audi A8 '98 4.2 Quattro -> E39 523 '00 -> E60 523 '05 -> F10 523 '11 (http://margus.roo.ee)
Igatsugu suvalistel klotsidel on need klambrid rabedad, niiet väga vabalt võivad ka lõhki olla.Ja kui klots on väga hea ja klamber niisama võtta ning ise tegija, siis võib aretada. Aga mina nii ei soovitaks. Sellegi tegin autoomaniku enda soovil, kuna rahaline olukord polnud tol hetkel kiita ja kolin käis närvidele.
KristjanS kirjutas:Kusjuures täna marjas (tallinn) seisin ühes tänavas vist tunnike või rohkemgi ja niisama lobasin juttu. Siis mööda sõitvad autod mingi 30% kolisesid sama moodi Tee seal tänaval suht nadi.
Mulle öeldi selle klotsi loksu ja kolina peale seda , et sõida kuni hakkab närvidele käima ja osta uued või sõida klotsid lihtsalt lõpuni. Mitte kui midagi sellest pole peale kolina muidugi.
hollow kirjutas:yldiselt võta ratas alt ära ja vaata kas klotsid on normaalse paksusega või juba piisavalt kulunud, et ära vahetada.... kui nad vahetamist ei vaja, siis ära yldse põe... sõida kuni järgmise klotsivahetuseni ja vaheta siis ära
Selle aja jooksul millal esimene postitus tehti saab selle probleemi lahendada ilma igasugu kärata 1x päevas ja vaikselt edasi veereda. Kui kusagil midagi koliseb siis saab kõik lahti lapata ja järgi vaadata mis koliseb ja viga parandada. Kättevõtmise vaev ainult. Kui oma maja ees on piinlik auto ümber nokitseda saab ju mingi vaiksema koha otsida, särgil käised üles keerata ja tungraud välja jne.