on teil olnud juhust, kui teie autot rüüstatakse, kuid jäädakse teile kohapael vahele? Mida tegite?
Endal teada üks juhtus. Nimelt oli kena suveõhtu, majataga sai grillitud, maailma parandada ja niisama mõnusalt tuntud. Kui korraga hakkas sõbra auto majaees röökima, reaktsioon oli kõigil kiire (nagu oleks tegu elukutseliste päästekompanii tegelastega). Sai siis majaette joostud, kust avanes üsna koomiline pilt. Nimelt oli "makivaras" end rahulikult siise seadnud kõrvalistuja istmele ning urgitses ilma paneelita makki
 . Nähes et tema tegevusest on nii mõnedki mehepojad huvitatud, otsustas ta siiski oma tegevuse lõpetada ja lahkuda. Egas siis midagi, tuli ta autost "välja aidata" ja "selgitust nõuda"....
. Nähes et tema tegevusest on nii mõnedki mehepojad huvitatud, otsustas ta siiski oma tegevuse lõpetada ja lahkuda. Egas siis midagi, tuli ta autost "välja aidata" ja "selgitust nõuda".... Järgmine päev oli sama tüüp tagasi 500. krooni näpus koos hunniku vabandustega.
Vot sihuke veider ja nats koomiline juhus.

Istusin sugulase juures ning juhuslikult vaatasin köögi aknast onu autot ja enn näe mingi vend istub autos. Siis ma onklilt küsisin et kas keegi läks alla ja vastus oli eitav.
 Istusin sugulase juures ning juhuslikult vaatasin köögi aknast onu autot ja enn näe mingi vend istub autos. Siis ma onklilt küsisin et kas keegi läks alla ja vastus oli eitav. nüüd on ta korralik tööinimene onu juures. Algselt töötas maki tasa ja nüüd on lihtsalt norm töökohapääl ja täitsa mõistlik töömees.
 nüüd on ta korralik tööinimene onu juures. Algselt töötas maki tasa ja nüüd on lihtsalt norm töökohapääl ja täitsa mõistlik töömees.

mul siin sõbral tähendab naabril läksid okt ööl valuveljed Volvo alt auto seisis akna all sitaks kõvad veljed olid. ja niuhti seisis auto hommikul telliskivide peal tra peab neil poistel ikka jõudu olema et tsirka 8 telliskivi kaasaskandma + tung+ võti  +närvitsemine on värd**d mees muide ise oli turva nii et kui ta oleks vaid õigel hetkel soitsu rõdule tegema läinud ja oleks seal kuskil üks raudkang olnud siis need mehed sealt küll enam omaljalul lahkunud poleks
 mul siin sõbral tähendab naabril läksid okt ööl valuveljed Volvo alt auto seisis akna all sitaks kõvad veljed olid. ja niuhti seisis auto hommikul telliskivide peal tra peab neil poistel ikka jõudu olema et tsirka 8 telliskivi kaasaskandma + tung+ võti  +närvitsemine on värd**d mees muide ise oli turva nii et kui ta oleks vaid õigel hetkel soitsu rõdule tegema läinud ja oleks seal kuskil üks raudkang olnud siis need mehed sealt küll enam omaljalul lahkunud poleks