ja nii mõnelgi oleks piinlik-koomiline lugu rääkida
 ja nii mõnelgi oleks piinlik-koomiline lugu rääkida   
 Teen siis ise algust looga,mis juhtus eile:
Oli siis asjaajamisi ja sõitmist linnavahel ,kuni tekkis vajadus bensiini tankida.
Sõitsin siis bussijaama juures nestesse,et pisut autot joota. Raha sisestama hakates,keeldus aparaat neid rahatähti tunnistamast
 ,lootes,et kõrvalolev aparaat on näljasem,sõitsin selle juurde.
 ,lootes,et kõrvalolev aparaat on näljasem,sõitsin selle juurde.Proovin ca 10x ...lund tuiskas kraevahele...vastik oli olla ...tulemus 0

Toppisin raha taskusse tagasi ja hüppasin autosse...käik sisse ja minek ja siis käis väike jõnksatus,mis pani mind peatuma ,vaatasin peeglisse ja oh seda imet...bensuvoolik vedeles maas,mille olin unustanud paagist välja võtta.

Minu õnneks midagi katki ei läinud,panin vooliku oma õige kohapeale ja sõitsin minema

Olen näinud mitmeid fotosid ja videoid,kus autod sõidavad mööda linna seesama voolik
järgi lohisemas ja mõelnud,et kuidas saab nii uimane olla......

Pärast oli paras naisterahva tunne peal
  Pärast oli paras naisterahva tunne peal  

) . Uuringuteks panin aja silmapolikliinikusse kinni. Nagu teada tuleb haiglates ja polikliinikutes kanda neid siniseid klilest kingade nn "porikaitsmeid". Visiit läbi oli kohe esimene asi mõttes: Kuidas saaks siit kohast minemas, mis kubiseb pensionäridest ja närvilistest registratuuri tädidest. Niisiis ma käisin läbi üpris pika maa linnas, kuna auto oli pargitud üpris kaugele. Õnneks enne ei osanud häbi tunda enne kui alles autosse istudes jalgu puhtaks hakkasin klopsima.
 ) . Uuringuteks panin aja silmapolikliinikusse kinni. Nagu teada tuleb haiglates ja polikliinikutes kanda neid siniseid klilest kingade nn "porikaitsmeid". Visiit läbi oli kohe esimene asi mõttes: Kuidas saaks siit kohast minemas, mis kubiseb pensionäridest ja närvilistest registratuuri tädidest. Niisiis ma käisin läbi üpris pika maa linnas, kuna auto oli pargitud üpris kaugele. Õnneks enne ei osanud häbi tunda enne kui alles autosse istudes jalgu puhtaks hakkasin klopsima.