Arvasin, et sain probleemist juba lahti kuid nüüd hakkasid esinema uued sümptomid, mis minu enda arvates viitavad veepumba rikkele.
Temperatuurinäidik käitub nii, et 5-7 minutit on 1mm alla keskjoone, siis hakkab tõusma, kuid mitte punaseni. Kõigub keskjoone ja punase vahel, aeg-ajalt vaid puudutades punase vasakut serva.
Tõusma hakkab siis kui pöörded on üle kahe tuhande ja ka siis kui seisan foori taga ja pöörded on 700 kandis.
Kuid kui seistes anda gaasi, nii et pöörded on 1000 peal siis näidik langeb jälle normaalpiirkonda.
Termosiduri viga ma ei kahtlusta kuna kui see oleks tuksis, mida ta mu autol kunagi oli, siis kiire hoopealt nii 70+ km/h temperatuur langeks kuna õhk jahutab radiaatorit. Nüüd aga see nii ei ole. Sõidan kui kiiresti tahan, ikka temperatuur tõuseb. Justkui jahtunud vedelik ei jõuaks mootorini.
Ilm on ka ikka suht jahe ja niiske. Kui termosidur oli läbi (eeldades et siis oli pump korras), polnud sellise ilmaga mitte mingit probleemi. Vaid kuuma ilmaga foori taga läks kuumaks ja mitte iialgi sõitva autoga.
Comments?
K.
- Foorumi pealeht Tehniline Üldine tehniline
- Otsi
-
- Tänane kuupäev on 18.05.2025 21:09 05
- Kõik kellaajad on UTC+03:00
Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
E34 525TDS temperatuur... jälle
Üldised arutelud ning näpunäited
Hüppa
- Üldine
- ↳ Üldine
- ↳ Üritused
- ↳ BMW sõidukid
- ↳ Foorumist
- ↳ In English
- Tehniline
- ↳ Üldine tehniline
- ↳ Multimeedia
- ↳ 1. ja 2. seeria
- ↳ 3. ja 4. seeria
- ↳ 5. seeria
- ↳ 6. seeria
- ↳ 7. seeria
- ↳ 8. seeria
- ↳ X seeria
- ↳ Z seeria
- ↳ M seeria
- ↳ i seeria
- ↳ TSI - Tee See Ise
- Ost/Müük/Vahetus
- ↳ Autod
- ↳ Ostuabi
- ↳ Teenused
- ↳ Multimeedia
- ↳ Varuosad
- ↳ Müük
- ↳ 3. seeria
- ↳ 5. seeria
- ↳ 7. seeria
- ↳ X seeria
- ↳ M seeria
- ↳ Muud seeriad
- ↳ Ost
- ↳ 3. seeria
- ↳ 5. seeria
- ↳ 7. seeria
- ↳ X seeria
- ↳ M seeria
- ↳ Muud seeriad
- ↳ Veljed ja rehvid
- ↳ Müük
- ↳ Ost
- ↳ Kalender 2012 tellimine
- ↳ Kalender 2013 konkurss
- ↳ Kalender 2013 tellimine - MÜÜK LÕPPENUD!
- ↳ MÜÜK - TEST