Metallivargad
Metallivargad
Tere, pole küll vist väga sobiv foorum selle jutu jaoks aga räägin ikkagi ära, äkki mõnel on samalaadseid kogemusi olnud. Nimelt sõitsin eile lõuna ajal u. kell 13 koju Kristiinesse Talviku tn-le. Vaatan, et minu hoovi sissesõidu ees seisab transiti buss, aastatest -90.- 00. ilmselt, valget värvi, akendega, pika kerega, taga pool ilmselt aknaid ei olnud aga väga kindel ei ole. Sõitsin talle sappa, näitasin suunda, et tahan hoovi sõita ja ta lasi natuke edasi oma bussi. Sõitisn siis hoovi ja opaaa, kolm mustlast tulevad minu metallihunnik käes rõõmslt mulle vastu, neljas istus autos. Mina jätsin auto seisma ja kohe välja, et mis toimub. Nemad mulle kohe, et vaatasid, et linna maa peal vedeleb metalli, et veavad ära. Linna maa my a** krt. Kahju, et auto nr ülesse ei kirjutanud, liiga kähku juhtus kõik minu jaoks. Hiljem selgus, et kadunud oli kreissae juurest 20 m kaablit koos pistikuga ja siguli mootoriplokk, lisaks veel volvo stange alumiiniumtala ja tiib. Kui kellelgi on mingit infot selle kaubiku kohta või näeb siin Tallinna kandis sellist kahtlaselt ringi uitamas siis oleks tänulik auto numbri eest. Olen nõus kasti õllet välja tegema info eest.
Re: Metallivargad
Miks sa neil ahvidel minema lasid sõita, menti ei tahtnud kohale kutsuda? Või hakkasid tegelased ärplema ja ähvardasid kambakat teha?
Kas süles olnud metallihunnik jäeti ikka maha või jalutasid koos sellega minema?
selliste türahiinlaste käest tuleks kohe see transit ära võtta ja viia otse metallihundi hammaste vahele.
ega midagi, hoiame siis silmad lahti valge transiti jaoks...kuigi minu piirkonnas seda vaevalt kohtab. aga ehk siiski tulevad näiteks rauast aiaväravaid ära viima, linna maa ikkagi
Kas süles olnud metallihunnik jäeti ikka maha või jalutasid koos sellega minema?

ega midagi, hoiame siis silmad lahti valge transiti jaoks...kuigi minu piirkonnas seda vaevalt kohtab. aga ehk siiski tulevad näiteks rauast aiaväravaid ära viima, linna maa ikkagi

no korraga ei tulnud pähe jah ment kutsuda kuna metalli viisid tagasi, vähemalt selle osa, mis antud hetkel käes oli. Pärast mõtlesin ise ka tagantjärele, et oleks võinud kasvõi auto nr ülesse kirjutada. Menti küll helistasin aga sealt ei vaevutud isegi kohale tulema mitte, kõik olevat hõivatud. Tulge ja tehke avaldus Rahumäel. Mis mõttega? Nagunii sellest ju midagi ei muutu. Järgmine kord kui näen võtan tõesti pagassist rattavõtme ja annan üle küüru. Muidugi krt seda teab, neid oli ikkagi 3, vb oleks nuga ka saanud veel.
rattavõti peab igaks juhuks juba juhiistme kõrval olema igal ajal...no saab rattad ka kiiremini vajetatud vajadusel
aed oli muidu väravaga ja värav kinni? et astusid lihtsalt sisse?

aed oli muidu väravaga ja värav kinni? et astusid lihtsalt sisse?
no otseselt aeda nagu ei ole, vähemalt metall oli koos puuriitadega väljaspool aeda aga kuna minu majapidamine on ümbritsetud neljast kaarest eramajadega ning mul on eraldi kitsas sissesõit siis siiamaani pole mul probleeme olnud, mul vedeleb seal suviti igasugu kraami, muidugi oma maa peal. Aga maja all keldris käisid eelmine aasta ka kurivaimud, ei tea küll kas need samad aga veljed koos rehvidega olid kadunud, keldriaekndel tuulutusrestid ees aga need ei ole eriti vargakindlad. Eks kevadel peab asja ette võtma. Krt võrumaal ei olnud küll asi nii hull ja ei ole siiamaani.