kes on e34 armatuuri maha kiskunud?
-
- Huviline
kes on e34 armatuuri maha kiskunud?
selline küsimus, et mis on armatuuri eemaldades neis kohtades, kus asuvad üleval armatuuris väikesed valjukad. et kas annab sinna suuremaid installida, kui armatuuri korralikult lõigata? no armatuuri saab ikka lõigata, aga mis seal allpool on? on seal ruumi suurema valjuka magnetile? kui täpne olla, siis kas vot sama valjukat mahutab sinna kuidagi ära: http://www.focal-america.com/catalog/ut ... ia/4w2.pdf
olen väga tänulik sellele kodanikule kes vähegi viitsib kaasa mõelda, sellest sõltub, kas jätan alpina endale
olen väga tänulik sellele kodanikule kes vähegi viitsib kaasa mõelda, sellest sõltub, kas jätan alpina endale
- Koleloom
- Huviline
- Peamine sõiduk: f07 GT 535dx 2014a.
Seal üleval aukudes on Tweeterid mitte coxal kõlarid ,ja sinna ülese ei ole küll mõtet seda coxi sisse aretada ,parem osta alla originaalaukudesse komponent kõlarid ,kui tahad midagi paremat soetada ,on ikkagi parem kui originaal ja sa saad paremad tweeterid kaah koksidega kaasa kui originaalid on (minu nägemist mööda asenda lihtsalt ülemised tweeterid ,komponentide omadega ) Ja seal katete all ei ole ka nii palju ruumi,et sinupoolt väljapakutud element ära mahuks!! Ja elementide rohkus ei anna helile kavaliteeti juurde ,parem osta lihtsalt endale head komponendid!!
e38 730d 2000a
e61 525d 2004a müüdud
e38 740iL 4.4 96a müüdud
e30 325ix 86a
Peugeot 205 1,4 xs 87a
e61 525d 2004a müüdud
e38 740iL 4.4 96a müüdud
e30 325ix 86a
Peugeot 205 1,4 xs 87a
-
- Huviline
seal üleval armatuuri aukudes on tegelikult mingid junnid midranged, mis ei "mängi" (ja ei saagi selle raha eest mängida, stock helisüsteemilt on palju nõuda, et mingit helipilti või tonaalsust ülde oleks). need ma tahangi asendada focali midrangedega. tweeterid asuvad mul esiuste piilarites (mis on ka tweeterile vale koht, tweeter poeab mängima inimesele suunaga kõrva, mitte rindkeresse vms), sama kohapeal asuvad ka tweeterid e 39.Koleloom kirjutas:Seal üleval aukudes on Tweeterid mitte coxal kõlarid
kui asi nii, siis on paha lugu. midrange lihtsalt peab sellisel kohal asuma. järelikult tuleb hakata a6 poole vaatama (c4), sellel on hea suur armatuur (pilt sõbra audist: http://www.zone.ee/harrysq/009.jpg?2)Koleloom kirjutas: Ja seal katete all ei ole ka nii palju ruumi,et sinupoolt väljapakutud element ära mahuks!!
sellest lausest ma aru ei saa. elemendid ongi ju komponendidKoleloom kirjutas: Ja elementide rohkus ei anna helile kavaliteeti juurde ,parem osta lihtsalt endale head komponendid!!

Audi 100 ja misiganes bmw ei ole soundi ehitamisel kuidagi võrdsed alused. Tõttöelda ei meenugi paremat alust kui 100. Arvan, et Harri on sul sama juttu rääkinud. Mis puudutab bmw twiitrite asukohti, siis olgugi, et kiksu liiga madalal, on nad IMHO päris ideaalselt suunatud ilma viideteta mängimiseks. Olen e30-nes päris palju katsetanud ja piilaris vaid marginaalselt paremaid tulemusi saavutanud, samas muutub kuuldavamaks elementide suurenenud vahekaugus. Midide paigutus on bemaris alati "hiilanud" ja head lahendit vist ei paistagi.
-
- Huviline
see oleks küll ideaalne variant. ega see a6 (mille pildi ülevapool riputasin), seal on samuti ventilatsiooni torud samal kohal, ja too tegelane ehitas ka need torud ümberNu kirjutas:seega saab vast isegi nii et midagi ei lõika vaid vajutad kokkupoole neid torusid lihtsalt.
ps. kas osadel e34 on seal üleval (armatuuri peal) tõesti kõrgete valjukad?
-
- Huviline