K:BMW E39 ABS SUSTEEMI KOHTA

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
maksim100
Huviline

K:BMW E39 ABS SUSTEEMI KOHTA

Postitus Postitas maksim100 »

asi on siis selline kaisin diagnostikal ,seal ooeldi et mull on tagumine parem abs andur on surnud ,panin uue anduri ,abs-i lamp kustus ,kuskil peale 1km /jalle tuli akkas polema ,laksin jalle diagnostikasse seal oeldi et nuud on esi vasak ,vahetasin ,jalle soidan ja abs tuli akkas polema ,kui ma lulitan autot siis -siis tuli kaob ,soidan veel natuke ja siis jalle tuli poleb ,ja veel see et kui abs tootab - siis on voga kovad abs-i loogid pedaalisse ,naiteks kui sa pidurdad kovasti siis sa tunned kuidas abs tootab ,aga mull on nimodi kogu aeg ,isegi siis kui soidan vaikselt !vabandust kui ma ,midagi kirjutasi valesti
Kasutaja avatar
Maximaator
Huviline
Kontakt:

Re: K:BMW E39 ABS SUSTEEMI KOHTA

Postitus Postitas Maximaator »

Nüüd tuleks siis uuesti üle vaadata millist andurit näitab. Kui näitab sama andurit mis vahetetud siis vast äkki plokis viga. Kui ei siis tuleks selgeks teha miks nad sul järjest kustuvad????
maksim100
Huviline

Maximaator kirjutas:Nüüd tuleks siis uuesti üle vaadata millist andurit näitab. Kui näitab sama andurit mis vahetetud siis vast äkki plokis viga. Kui ei siis tuleks selgeks teha miks nad sul järjest kustuvad????
TERE,sina vist tegitki mulle diagnostikat ,ja ma saan aru et tuleb veel teha diagnostikat ,aga ma ei saa aru miks ,kui abs tootab siis ta loob pedaalisse,ja kolm korda uhe kuuga ,diagnostikasse kaima -see on vist ka liga palju ?! :roll:
Kasutaja avatar
Maximaator
Huviline
Kontakt:

Viimasena tegin vist jah mina. Kahjuks ei oska ilma diagnostikata küll midagi öelda, et milles asi võiks olla. Aga äkki keegi targem oskab või keegi kes on taolise probleemiga kokku puutunud.
andre731
Huviline

Postitus Postitas andre731 »

Aga äkki keegi targem oskab või keegi kes on taolise probleemiga kokku puutunud.

Märksõnaks on proovisõit diagnostikaseadmega.
Korduvalt foorumis ABS-i põhjuseta rakendumisest ratta pöörlemiskiiruste erinevuse tõttu kirjutanud...
533 274 38 Andres
TimoA
Huviline

Postitus Postitas TimoA »

Mis aasta auto oli.

On kahte värvi abs andureid e39 sal.
Sinise ja oli vist valge otsaga ve. Oled kindel et sai õige pandud.
Kasutaja avatar
iisak
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas iisak »

Ma küsiks, mis tootja andur pandi?
......................Ja mulda kukkus suust, kui 1000-aastane tüdruk naeris.....................
patrik
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas patrik »

kuna mitu "diagnostikut" on kallal käinud ei saa kaugjuhtimise teel öelda mis viga on. pigem soovitaks sellistel puhkudel tellida töö ühe inimese juurest- nii diagnoos kui ka remont. jääb ära mitme koha vahel jooksmine. samuti ei ole võimalik sellel juhul remondikohtadel üksteist süüdistada ja enda pealt süüd maha veeretada.
kui korda ei suudeta teha, nõua raha tagasi.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
enn1
Huviline

Postitus Postitas enn1 »

TimoA kirjutas:Mis aasta auto oli.

On kahte värvi abs andureid e39 sal.
Sinise ja oli vist valge otsaga ve. Oled kindel et sai õige pandud.
Pistikute sisud on pisut erinevad. Ilma "vägistamata" ei saa kuidagi valet andurit külge panna. Sinise pistikuga andurid tulid alates 09/98.
maksim100
Huviline

minu auto on 1996 aasta ,tall on andur hall varvi , kaisin Patriku juures -ja selgu et tagumine andur ( mitte original 900.-eek )on vigane ,eks vatame mis saab edasi !veel uks kord aitah Patrikule!
Kasutaja avatar
Maximaator
Huviline
Kontakt:

Huvitaks et mis viga diagnostika sul näitas nüüd? Kas mõne uue või vana anduri viga?
Kui sa muidugi oskad sellele vastata ;) Kui sina ei oska siis äkki Patrick oskab. Puht sportlikus huvist.
Vasta