Kahju,et ise ei saa seekord teiega ühineda

Terv.,Kajar
Plaan on endiselt kell 15 liikuma hakata, kui aeg sobib ,siis haagi muidugi sappa, seltsis segasemarnie kirjutas:Kuidas siis selle kellaajaga teeme, tuleks siis teie "rongiga" kui mahubErgo750 kirjutas:Pakun,et enne 15.00 ei saa Tallinnast liikuma hakata...seega pole kindel,kas jõuan kell 17 kogunemispaika ?!
Kes siis kelgu sappa haagib? Kellel konks on ?

)
 )

kes hakkab uusi teemasid tegema.
 kes hakkab uusi teemasid tegema. nagu Ergo730->Ergo750.
 nagu Ergo730->Ergo750. 
   ABSOLUUTSELT nõus.
 ABSOLUUTSELT nõus. 

neid sai lõpus vastu tahtmist omale sisse ajada...
 neid sai lõpus vastu tahtmist omale sisse ajada... juhtub ka paremates peredes.
 juhtub ka paremates peredes. 

.
.

Ja näed saLil kirjutas:Ahhoiuue seltskonna poolt äraterroriseeritud hääletajast nais-auto-huviline on absoluutselt kohal
 tuligi ära
 tuligi ära  Tere tulemast meie sekka! uskumatu mida kokkutulek võib teha
 Tere tulemast meie sekka! uskumatu mida kokkutulek võib teha  ma loodan, et me väga hullud terroristid ei olnud.
 ma loodan, et me väga hullud terroristid ei olnud. )  Seega....elus ja terve.
  )  Seega....elus ja terve. 

vähemalt oli Oleg ilmataadiga ilusti kokku rääkinud mis ilma meil vaja.
 vähemalt oli Oleg ilmataadiga ilusti kokku rääkinud mis ilma meil vaja.
See viimane pilt oli vist mulle meeldetuletuseks,et esiistmed tuleb välja vahetadaOleg P kirjutas:Ja lubatud link: http://nagi.ee/photos/oleg109/sets/67957/ teistele vaatamiseks

Sama siinLondon kirjutas:Sai ise kh mõned pildid tehtud,otsin koha ja riputan netti üles:)
Ja kui plaanite Hiiumaale suvel kokkutuleku korraldada,siis võin mõneti aidata koha leidmisega..kuna seal elatud ca pool elu:)