aga parda kaamerast on ikka kasu

Tõsiselt kahju autost
 Tõsiselt kahju autost Lõpptulemusena jäi ta mulle veel mingi summa võlgu, võtsin tolle raipeks aetud auto talt käest ära, kui ei maksa käi kuradile. Omast arust sai varuosadeks müüdud, aga mingid vennad putitasid ülesse, mootorisse õli normi, uued pulgad ja kaikad esisilda, seest koristasid teise mehe prügi ja istmete vahele sulanud šokolaadijäänused, natuke värviparandusi ja tehniliselt heas korras auto pähe müüdi see edasi. Vähemalt aasta tagasi liikus too käru omal jõul
 Lõpptulemusena jäi ta mulle veel mingi summa võlgu, võtsin tolle raipeks aetud auto talt käest ära, kui ei maksa käi kuradile. Omast arust sai varuosadeks müüdud, aga mingid vennad putitasid ülesse, mootorisse õli normi, uued pulgad ja kaikad esisilda, seest koristasid teise mehe prügi ja istmete vahele sulanud šokolaadijäänused, natuke värviparandusi ja tehniliselt heas korras auto pähe müüdi see edasi. Vähemalt aasta tagasi liikus too käru omal jõul  
 Piduriketta peale urineerimine lõpus oli viimane vint üle võlli.
  Piduriketta peale urineerimine lõpus oli viimane vint üle võlli.  

Marko S kirjutas:Kasutage kummi vahekorra ajal, on vähem selliseid.

pole sõnu
  pole sõnu  

+1RaikoK kirjutas:Peale seda videot vaevalt keegi osta tahab seda

et kauem kestaksPedak kirjutas:vanuses ei ole asi, suurem osa neist "kangelastest" seal on vanemad kui mina ja võib olla ka vanemad kui paljud siin kes autosi hoiavad. Neid rullnokke on kõik kohad täis kes ainult peeneks lasevad. Ainuke asi millest ma aru ei saa, et milleks osta keskmisest E36-e turuhinnast parasjagu kallim auto et seda peeneks lasta.