Vend kutsus mind korrale ka sessuhtes, mina tahtsin veel juurde lisada
 Vend kutsus mind korrale ka sessuhtes, mina tahtsin veel juurde lisada  Sellised asjad, mis on südamelähedaseks saanud, tuleb minu arvates müüki panna sellise hinnaga, et kui saad müüdud on hästi ning samas pole halb tunne. Kui aga ei saa, siis hea asi endal ja leiba suurt ei küsi
 Sellised asjad, mis on südamelähedaseks saanud, tuleb minu arvates müüki panna sellise hinnaga, et kui saad müüdud on hästi ning samas pole halb tunne. Kui aga ei saa, siis hea asi endal ja leiba suurt ei küsi   
 Vaikselt hakkab tegelema selle müügiga, eks vaatab kuidas kulgeb, läheb soome lehele veel ja mobile.de saidile peaks ka lisama

Algul tundus natuke idiootlik, aga takkajärgi mõeldes pani ikka õigekirja väheke rohkem austama!
 Algul tundus natuke idiootlik, aga takkajärgi mõeldes pani ikka õigekirja väheke rohkem austama!
 Kahjuks UK only, pead omama kontakti. LCI ja ennem on e91 M tagastanged samad. Kes soovib, võib tuunida.
 Kahjuks UK only, pead omama kontakti. LCI ja ennem on e91 M tagastanged samad. Kes soovib, võib tuunida.