Super autopesula peaks ka ära mainima... 60 eeku vaid
 Super autopesula peaks ka ära mainima... 60 eeku vaid  

.. kõik oli viimasepeal.
 .. kõik oli viimasepeal. samamoodi hellenurme veski, karula rahvuspark ja maanteemuuseum jäid meelde ..
 samamoodi hellenurme veski, karula rahvuspark ja maanteemuuseum jäid meelde .. isegi aku jäi minu autol ellu
 isegi aku jäi minu autol ellu 
 .. ja sealsed kohalikud viitsisid meie pärast tööd rügada (pesula jms)
 .. ja sealsed kohalikud viitsisid meie pärast tööd rügada (pesula jms) 

pinnacle's kõva convertimis-tuur teha ,ei muud siin üle jääLuuk kirjutas:Luuk elusalt kodus. Vahepeal mõtlesin, et ega vist ei jõua küll elusalt tagasi... kohati olid need möödasõidud tagasiteel ikka liiga napikad, kaks päeva kogutud pas* kippus kiirendatud korras väljapääsuteed leidma. Enivei, mina sedasi ei kihuta. Elu on armas.
Kui välja arvata mõningad väga nilbed(IMHO) allapoolevööd naljad soliidsete vanemate inimeste juuresolekul(ööbimiskohas lõkke ääres) ja hommikune olematu soe vesi duširuumis, siis oli nii vahva, et ei mäletagi, millal viimati nii tore oli.
Pilte on kokku 105, seega nende üleslaadimine võtab aega... pisut kannatust.
Terv,
e32 kaasreisija.
EDIT: Pildid
Kuhu saaks üles laadida ca 60 GB suuruseid videosid?

Nagu ühe kõrvaga kuulsin siis peaks vist 8-10august olema(juba tehtud kalendris punane ring).
 Nagu ühe kõrvaga kuulsin siis peaks vist 8-10august olema(juba tehtud kalendris punane ring).
Mulle ka väga meeldis, sama tore nagu eelmine aastagiToots kirjutas: Ühinen samuti eespool kirjutajatega ja tänaks korraldajaid selle meeldejääva ürituse eest.
 loodame, et see saabki olma meie traditsiooniks, kuna väiksel eestimaal on ikka kõvasti vaadata!
  loodame, et see saabki olma meie traditsiooniks, kuna väiksel eestimaal on ikka kõvasti vaadata! , siinkohal tänud vaprale roolikeerajale!
, siinkohal tänud vaprale roolikeerajale! 

...järjekordselt olid huvitavad kohad kus oli miskit põnevat vaadata, lummav Lõuna-Eesti kuppelmaastik ja palju metsa....kruusatee osa oli veits jurr aga elasin üle ja isegi mu tõbine teinepool, kes oli tolmu tõttu kohati hädas hingamisega, elas selle vapralt üle...oli mullegi üllatus et kodukandis ema mulle kringli tagaistmele poetas, loodan et hommikul maitses kohvi kõrvale hea
...järjekordselt olid huvitavad kohad kus oli miskit põnevat vaadata, lummav Lõuna-Eesti kuppelmaastik ja palju metsa....kruusatee osa oli veits jurr aga elasin üle ja isegi mu tõbine teinepool, kes oli tolmu tõttu kohati hädas hingamisega, elas selle vapralt üle...oli mullegi üllatus et kodukandis ema mulle kringli tagaistmele poetas, loodan et hommikul maitses kohvi kõrvale hea   ...ürituse nael oli muidugi Viljar oma une pealt töötava stability control-iga
 ...ürituse nael oli muidugi Viljar oma une pealt töötava stability control-iga 
 ...keda huvitab mis see oli siis oli üks ilus tagurpidi lillekimp karbis
 ...keda huvitab mis see oli siis oli üks ilus tagurpidi lillekimp karbis   

Tänud edasi antud ja tegijal hea meel, et maitsesInno kirjutas:Oihunustasin Riivo emale veelkord SUUR ÄITÄH kringli eest!

Ma võtsin hommikul Serkalt bussi, et kolida asju ühest korterist teise, auto jätsin sinnaToots kirjutas:PS. Riivo,mis su auto täna hommikul rehvieksperdi maja ees seisis?

sul on kuidagi topelt need pildid seal üleval...foxy007 kirjutas:Nii minu pildid ka Teile vaatamiseks http://www.foto24.ee/album/35837
Jah, kui aega saab tegeleb sellega..topelt ei käriseMaris kirjutas:sul on kuidagi topelt need pildid seal üleval...foxy007 kirjutas:Nii minu pildid ka Teile vaatamiseks http://www.foto24.ee/album/35837
 .. aitäh,et ütlesid
.. aitäh,et ütlesid