Nii mina olen siis ikkagi kohal
 Printisin juba avaldusegi välja

Tegin paar tiiru ja uudistasin silmanurgast niisama. Lasin oma auto vanal omanikul pisut nostalgitseda, on mu kolmene ikkagi ju märkimisväärselt miniatuursem kui tema seitsmene.
 Tegin paar tiiru ja uudistasin silmanurgast niisama. Lasin oma auto vanal omanikul pisut nostalgitseda, on mu kolmene ikkagi ju märkimisväärselt miniatuursem kui tema seitsmene.Mina parkisin seal üle kolme rea ja ei kõvatanud ma midagi seal. Parkisin niimoodi, kuna oli vaja kohe edasi liikuda. Aga aitab OT-st.Luuk kirjutas: Ja ma ei saa mainimata jätta, et kesiganes see seal risti üle kolme parkimiskoha kõvatas, ongi üks neist, kes Baierimaa masinate ja nende omanike maine alla tõmbab(IMHO).

See palju liikmeid juurde tuli, polegi vast kõige olulisem - samas ma lahkusin ka juba suht varakult, seega ei oskagi öelda.Cert85 kirjutas:Aga palju siis EBK endale liikmeid selle ürituse raames nüüd juurde sai?
 ) oli suht ebamugav pikka aega tuule käes viibida..aga tore et huvi oli ja üritus läks asja ette...sai nähtud ka varajasi kamikazesid
 ) oli suht ebamugav pikka aega tuule käes viibida..aga tore et huvi oli ja üritus läks asja ette...sai nähtud ka varajasi kamikazesid   , ohutut sõitu teile ja pöial pihku et lund ei tuleks
 , ohutut sõitu teile ja pöial pihku et lund ei tuleks  ...kardisõit oli ka tunduvalt etem kui aasta tagasi esimesel korral...Eero pakkus teises sõidus tugevat konkurentsi aga oma kahe sõiduvea pärast läks sõidu teine pool tsipa puu taha...samas ei hullu, eks neid kordi tuleb loodetavasti ka veel edaspidi
 ...kardisõit oli ka tunduvalt etem kui aasta tagasi esimesel korral...Eero pakkus teises sõidus tugevat konkurentsi aga oma kahe sõiduvea pärast läks sõidu teine pool tsipa puu taha...samas ei hullu, eks neid kordi tuleb loodetavasti ka veel edaspidi 

Sry blondile tüdrukule(sorri nime kahjuks ei tea) kelle puusa valusaks sõitsin. Kui ravimeid vaja osta siis poole maksan kindlasi kinni. Kui oma aega vaadata siis pean hakkama üksi harjutamas käima. Aga peale seda tundus oma masin nii tuim ja alajuhitav. Kuskil piimakombinaadi juures tuli alles õige-vana tunne tagasi. Tore üritus igal juhul ja järgmine kord jälle kohal..loodame vähemalt.
  Sry blondile tüdrukule(sorri nime kahjuks ei tea) kelle puusa valusaks sõitsin. Kui ravimeid vaja osta siis poole maksan kindlasi kinni. Kui oma aega vaadata siis pean hakkama üksi harjutamas käima. Aga peale seda tundus oma masin nii tuim ja alajuhitav. Kuskil piimakombinaadi juures tuli alles õige-vana tunne tagasi. Tore üritus igal juhul ja järgmine kord jälle kohal..loodame vähemalt.