Märkasin et Saksamaal müüakse ka mõnda E36 millel kapotil sihuke huvitav plastmass kate on. Eeldan , et see on kivikaitse ?Kustas kirjutas:
Üüber kena masin

Märkasin et Saksamaal müüakse ka mõnda E36 millel kapotil sihuke huvitav plastmass kate on. Eeldan , et see on kivikaitse ?Kustas kirjutas:

Iseenesest musta värvi E36 sobib küll väga hästi + reelingud seal katusel annavad väga palju juurde. Sihuke oldschool classic.KirillD kirjutas:See peaks olema ikka nahkkate jep ... kunagi jäi siit foorumist silma, et keegi oli põhjendanud seda nii, et mingites osariikides on taolised sitikad mis pidavat vist värvi kahjustama / sööbima kui vastu kapotti surnuks lendavad.
Ise olen ka mõelnud, et mis selle asja eesmärk võib olla, ilmselgelt on see stiilielement, aga mingi praktiline kasu peaks ka temast vist olema.
 . Tundub vist jah nahk , osasat kohast näha sihukest kerget lainet. Ning need 2 ristkülikut seal üleval pool on siis nii öelda käepidemed kust pingutad peale ?
 . Tundub vist jah nahk , osasat kohast näha sihukest kerget lainet. Ning need 2 ristkülikut seal üleval pool on siis nii öelda käepidemed kust pingutad peale ?   Mida rohkem seda vaatan, seda rohkem hakkab meeldima
 Mida rohkem seda vaatan, seda rohkem hakkab meeldima 

Nr. eriti heaZipp kirjutas:[img]http//sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs019.ash2/34316_405834979725_367360459725_4131907_1310901_n.jpg[/img]

Las tõuseb siis auto tagumik 100km/h juures tsipa õhku.
 Las tõuseb siis auto tagumik 100km/h juures tsipa õhku.  

on ka jäänud 3 eestlase autod silma interface 5ne ka
 on ka jäänud 3 eestlase autod silma interface 5ne ka  !
!

Edgar kirjutas:Aare lisatud teine E34 . Huvitav värv on ning isegi olen ühel M5 sellist kah silmanud.
Keegi teab mis värvikood on ?
AARE530 kirjutas:Ardo Winkelhock M5-l peaks olema selline värv, kui ma ei eksi.
Tundub v2ga sarnane v2rv olme jah. Koodi küll ei oska 6elda.KirillD kirjutas:Seal pildil tundub olevat metallic, Ardol on vist tavaline ... muidu on sama värv jah.