Nukkvõlli taastamine
Nukkvõlli taastamine
Autoks 318i, 92 a
Nagu teada, on selle mudeli nukkvõll mingisugusest eriti pehmest sulamist, vajab nüüd taastamist ( jube klõbin hommikuti). Eks siis saab tõukurid ka vahetatud. Kes teab, kes teeb ? Tartus?
Nagu teada, on selle mudeli nukkvõll mingisugusest eriti pehmest sulamist, vajab nüüd taastamist ( jube klõbin hommikuti). Eks siis saab tõukurid ka vahetatud. Kes teab, kes teeb ? Tartus?
http://www.1188.ee/1188/1188.php?lang=e ... uv®ion=
Mul on paari aasta tagant mobiili number ka, aga kuna see pole avalikes kataloogides, siis soovi korral edastan privaatsõnumis.

Mul on paari aasta tagant mobiili number ka, aga kuna see pole avalikes kataloogides, siis soovi korral edastan privaatsõnumis.
Sõidurõõm
Mõttetu tegevus. Need kohapeal pealekeevitatud nukkvõllid on aasta pärast samatargad (peale keevitatakse auto müümiseks, olen sellise ise ostnud ja näinud, kuidas vaikne mootor 5000 km-ga diisliks läks).
Uus nukk maksab alla 5000 kr....
Lisaks ei ole nukk päris selline, kus keevitad otsa ja lükkad käia peal silma järgi parajaks. Asi eeldab päris jäid pinke ja metalli termilist töötlust (isiklikult ei kujuta küll ette kuidas tsementiiditud nuka otsa teist korda tsementiiditakse....
Uus nukk maksab alla 5000 kr....
Lisaks ei ole nukk päris selline, kus keevitad otsa ja lükkad käia peal silma järgi parajaks. Asi eeldab päris jäid pinke ja metalli termilist töötlust (isiklikult ei kujuta küll ette kuidas tsementiiditud nuka otsa teist korda tsementiiditakse....

BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Re: 318i, 92 a nukkvõlli taastamine.
Ainult hommikuti? Kui nukk kulunud, siis peaks ikka kogu aeg klõbisema....nokkel kirjutas:jube klõbin hommikuti