K:e34 kompu kohta..

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
werks
Huviline

K:e34 kompu kohta..

Postitus Postitas werks »

tegu siis selles et kui auto käima panen siis põleb kompu ilusti ja näitab koik vead ära aga siis natsa aja pärast kustub täitsa ära ja pole peaaegu midagi näha kui sõiduajal mingi vea ette lööb....minu teada peaks see teadete rida kogua aeg põlema (vähemalt sõbra autol põleb) Kas keegi oskab öelda milles viga ??? kas on mingi diood läbi voi milles voib probleem olla...

kui keegi teab siis võiks öelda kus parandatakse sellist asja ja palju see võib maksta
nokkel
Huviline

Postitus Postitas nokkel »

minu omal põleb ainult siis kui midagi öelda on, muidu on täitsa pime. Ma arvan, et see on normaalne, kui ei vilgu-plingi- põle miskit liigset armatuuris :D
Kasutaja avatar
luurmees
Huviline

Postitus Postitas luurmees »

põleb ainult siis kui midagi öelda on. Kui sõbral põleb koguaeg, siis on midagi viga
BMW 525 IA Touring - 1995
Kasutaja avatar
werks
Huviline

Postitus Postitas werks »

aga mul ei põle ka siis kui midagi öelda on :(
alts20
Huviline

Postitus Postitas alts20 »

siis on pirnid läbi taga on selle kirja jaoks kaks pirni ja normaalne on et sõidu ajal ei põleks aga kui põleb siis on midagi tähtsat öelda mida ei tohiks lasta meelest minna
Kasutaja avatar
priitv8
Huviline

Postitus Postitas priitv8 »

Käivitamisel peab SI tulesid ikka näitama. Just äsja lugesin ka saksa foorumist mehest, kelle just ostetud E34-l ka see displei alati täitsa pime oli. Kui siis kõik muud variandid läbi proovitud võttis ta selle kellaploki lõpuks ikka lahti ja leidis selle LCD pealt musta kleeplindi! Asja kokku pannes oli muidugi selge ka, sest veateateid pilluti üksteise järgi. Müüja oli lihtsalt nii kaval mees.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Vasta