Kas keegi on kuulnud midagi sellist, et Soome läbisõidul(transiidina) tuleb tollist saada sõiduluba? Nimelt tulin Rostockist Hanko sadamasse ja seal võeti mind kõrvale läbiotsimise tarvis. Mind jäeti muidugi viimaseks. Kui kõik õige oli, öeldi, et kõik on korras. Küsisin veel, et kas mul on vaja mingeid tolli paberid teha. Öeldi, et ma võin sõita ja kõik on korras. Igaks juhuks küsisin veel korra. Kuna olin viimane ja väravad ja uksed olid kõik kinni, juhatati mind viisakalt sadama territooriumilt välja ja näidati suund Helsingi poole. Jäin Espoos sugulase juurde ööks. Järgmisel hommikul kui hakkasin liikuma, sõitis ei-kusagilt-väljailmunud politseiauto mulle sappa ja tegi trahvi. Ei lugenud ta ühtegi paberit, vaid ütles, et mul on nii kallis auto küll, et võin seda trahvi maksta. Kas oli just see põhjus, et olen noor naisterahvas ja kallis autos? Vastuseks oli, et puudub tolli luba!!! Aga kui ma tollist ju küsisin, siis öeldi, et mul pole vaja teha siin mingeid pabereid enne kui Helsinki tollis. Saa siis nendest aru!!! Saatsin muidugi edasikaebamisele selle trahvi.