Kus saab kontrollida pihusteid (525tds) diisel
Kus saab kontrollida pihusteid (525tds) diisel
Oskab keegi soovitada OSKAJAT Pärnumaal? mingi puki otsas kangiga stend igatahes huvi ei paku!
olen viljariga nõus,aga kui rahaga midagi targemat teha ei ole võib ju esindusse minna.Kangiga stendil saab samuti kontrollida hermeetilisust.Viljar_V kirjutas:mis sellel kangiga stendil siis viga onsamas kui ta näitab mitme bari peal pihusti avaneb, siis ei olegi ju rohkem vaja.
Visuaalkontrollist piisab täielikult et otsustada kuidas pihusti töötab.
kadakas kirjutas:olen viljariga nõus,aga kui rahaga midagi targemat teha ei ole võib ju esindusse minna.Kangiga stendil saab samuti kontrollida hermeetilisust.Viljar_V kirjutas:mis sellel kangiga stendil siis viga onsamas kui ta näitab mitme bari peal pihusti avaneb, siis ei olegi ju rohkem vaja.
Visuaalkontrollist piisab täielikult et otsustada kuidas pihusti töötab.
Ma ise kontrolisin töö juures oma pihustid ära selles nii nimetatud "kangiga" stendis ja kõik sai tehtud.Kui kell on peal siis näed ära mitme bari pealt avanevad ja visuaalselt näed kah seda pihustamist.
M51 ehk siis tds mootoril on ette nähtud maksimum 160 bari ning miinimum 150 bari. Kui kontrollid neid pihusteid siis tuleks kah jälgida et kas nad kõik avanevad enam vähem samal baril
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Taas kipuvad vastused teemast mööda
Küsimus, et kas ja kus Pärnummal jne
Vastused stiilis, et nii ja naa saab. Ma ise sel alal töötanud aastaid 10 ja võin öelda et ka kõige parema tahtmise juures ei piisa ainult kütuse surve kontrollist. Sellest saadi juba vene pumbastendide ehitamisel aru. Üks olulistest näitajatest on pihustamise aja pikkus s.t kui pika aja jooksul jõuab etteantud norm silindrisse. See omakorda on sõltuvuses pihustusavadest. Pihustiavad seevastu võivad kas ummistuda või hoopis suuremaks kuluda (vesi sööb ka suuremad kaljud) Olen nõus, et mootor läheb käima pumbaga mis lööb enam/vähem õigel ajal õigesse silindrisse mingi hulga kütet ja eeldusel, et pihustite survereguleering on 155-160. Paraku ei rääkida sel juhul mingist ühtlasest mootori käigust, ökonoomsest sõidust, heast veojõus jne?
Ja kas tõesti siis Pärnumaal pole head testimise võimalust? Kunagi autobaasis oli Fanaatik aga see oli 8 astat tagasi:-(
Andres
Vastused stiilis, et nii ja naa saab. Ma ise sel alal töötanud aastaid 10 ja võin öelda et ka kõige parema tahtmise juures ei piisa ainult kütuse surve kontrollist. Sellest saadi juba vene pumbastendide ehitamisel aru. Üks olulistest näitajatest on pihustamise aja pikkus s.t kui pika aja jooksul jõuab etteantud norm silindrisse. See omakorda on sõltuvuses pihustusavadest. Pihustiavad seevastu võivad kas ummistuda või hoopis suuremaks kuluda (vesi sööb ka suuremad kaljud) Olen nõus, et mootor läheb käima pumbaga mis lööb enam/vähem õigel ajal õigesse silindrisse mingi hulga kütet ja eeldusel, et pihustite survereguleering on 155-160. Paraku ei rääkida sel juhul mingist ühtlasest mootori käigust, ökonoomsest sõidust, heast veojõus jne?
Ja kas tõesti siis Pärnumaal pole head testimise võimalust? Kunagi autobaasis oli Fanaatik aga see oli 8 astat tagasi:-(
Andres