e34 525 TDS mure käivitamisel
- Ilmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 318d E91
- Kontakt:
e34 525 TDS mure käivitamisel
Tere,
mure järgmine ... Hommikul külmaga käivitub korralikult. Masin veel külm on siis pöörded kõiguvad. Ei tea kas see on norm või mitte. Soojaks läheb siis enam ei kõigu. Kuid siis kui mootor soe juba ning jätan seisma ja siis käivitan üks pooletunnipärast ... siis tahab käiamist. Kuid olen ka proovinud, et mootor soe ja jätan seisma ning umbes minuti pärast käivitan uuesti siis läheb laksust?!? Milles võib olla probleem või kas keegi oskab midagi pakkuda. Ise vist nüüd mõtlen, et lähen käin kusagil teeninduses ära ja loodan stendilt ka läbi käia. Ei tea kas Kõrgsurvepump võib selliselt jamada?!?
Masin on aastakäiguga 1994.
mure järgmine ... Hommikul külmaga käivitub korralikult. Masin veel külm on siis pöörded kõiguvad. Ei tea kas see on norm või mitte. Soojaks läheb siis enam ei kõigu. Kuid siis kui mootor soe juba ning jätan seisma ja siis käivitan üks pooletunnipärast ... siis tahab käiamist. Kuid olen ka proovinud, et mootor soe ja jätan seisma ning umbes minuti pärast käivitan uuesti siis läheb laksust?!? Milles võib olla probleem või kas keegi oskab midagi pakkuda. Ise vist nüüd mõtlen, et lähen käin kusagil teeninduses ära ja loodan stendilt ka läbi käia. Ei tea kas Kõrgsurvepump võib selliselt jamada?!?
Masin on aastakäiguga 1994.
E91 318d 105kw '09
võin soovitada kindla peale ainult United Motors'it. Helista ja küsi palju diiselmootori diagnost maksab. Koht vähemalt kus ei tohiks jääda vead märkamata... tead kindlalt edasi tegutsedaassamalla kirjutas:Oskad sa siin kohal kohe öelda ka mõnda korraliku teenindust kuhu saaks ehk ka kiiremas korras jaole ...

- Ilmar
- Huviline
- Kontakt:
Diagnostika Mootori diagnostika 807.15Lauri_L kirjutas: võin soovitada kindla peale ainult United Motors'it. Helista ja küsi palju diiselmootori diagnost maksab. Koht vähemalt kus ei tohiks jääda vead märkamata... tead kindlalt edasi tegutseda
See on siis United Motorsi kodukalt ... päris hea hind

http://www.unitedmotors.ee/hooldus.php
Noh jah kui midagi muud ei leia siis peab vist ära käima.
Oh need jõulud on ilus aeg ... ainult annad ja annad (raha ära)

E91 318d 105kw '09
Hinnad unitedi kodukal on suhteline mõiste. Oleneb täitsa autost (vanusest) millega sinna lähed. Mina oma e34ga käies sain küll tavahinnast tunduvalt odavamalt. Isegi siin foorumis oli kuskil sellest juttu. Muidugi 800 on natuke krõbe hind küll, aga olen päris kindel, et koha peale minnes ja järgi küsides saad asja odavamalt.
vaatan arvelt, et sain omal veermiku kontrolli näiteks 179.35ga, pärishind oli vist seal üle 300.-. Ja soovitan pöörduda sellise klienditeenindaja poole nagu Raimo Lang - väga vastutulelik ja viisakas inimene. Üks teine tegelane oli küll sellist nägu ja olekut, et ei tee e30l ja e34l vahet
vaatan arvelt, et sain omal veermiku kontrolli näiteks 179.35ga, pärishind oli vist seal üle 300.-. Ja soovitan pöörduda sellise klienditeenindaja poole nagu Raimo Lang - väga vastutulelik ja viisakas inimene. Üks teine tegelane oli küll sellist nägu ja olekut, et ei tee e30l ja e34l vahet

Kui oled kuskil ära käinud siis anna meile kah teada mis vead olid.
Mul oli kunaig kha täpselt sama jama.Seal võib olla palju vigu. Eelsüüteküünlad , tagsivoolu voolikud , paagisisene pump , aku käivitusvool võib kah nõrk olla peab olema 11,2 kuni 11,4 (seda on lihtne kontrollida testri olemas olul).
Minul oli viga igastahes kõrgsurvepumba jaoturpeas.See oli kulunud ning ei andnud korrliku vunki ülesse.
Mina olen oma autot viimasel ajal seal lasknud kontrollida ning teha.
www.hot.ee/diislikeskus
Edu sisi kaaskannatajale.
Mul oli kunaig kha täpselt sama jama.Seal võib olla palju vigu. Eelsüüteküünlad , tagsivoolu voolikud , paagisisene pump , aku käivitusvool võib kah nõrk olla peab olema 11,2 kuni 11,4 (seda on lihtne kontrollida testri olemas olul).
Minul oli viga igastahes kõrgsurvepumba jaoturpeas.See oli kulunud ning ei andnud korrliku vunki ülesse.
Mina olen oma autot viimasel ajal seal lasknud kontrollida ning teha.
www.hot.ee/diislikeskus
Edu sisi kaaskannatajale.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Mina julgeks mainida, et siin on tegemist jaoturpeas. Oli minu omal selline viga on olnud tuttavatek selline viga ja nii edasi. 7600 + tööraha ja ongi asi korras ja vähemalt uus. UM sellist asja minuteada vahetama ei hakka, nemad pakuvad sulle uut pumpa mis on ikka väga krõbeda hinnaga.
Mercedes EQS 450+ 2022
- Ilmar
- Huviline
- Kontakt:
Aga kus sellist asja tehakse. Endal on tegelt uuel algaval nädalal esimeseks asjaks minna kuhugi stendi ... veel ei ole leidnud midagi kindlat. Kuid kellel pakkuda on siis tänud. Tahan esiteks vea kindlaks teha ... siis tean kindlalt kuhu on vaja investeerida.Viljar_V kirjutas:Mina julgeks mainida, et siin on tegemist jaoturpeas. Oli minu omal selline viga on olnud tuttavatek selline viga ja nii edasi. 7600 + tööraha ja ongi asi korras ja vähemalt uus. UM sellist asja minuteada vahetama ei hakka, nemad pakuvad sulle uut pumpa mis on ikka väga krõbeda hinnaga.
Sellise asja avastasime õlivahetusel näiteks, et tegin ära just mootoris õlivahetuse. Ja oligi hetk kus ei läinud käima ega läinudki. Aku sai tühjaks ja lisa aku ka. Kuid siis hakkasime viga otsima, et ikka käima saada. Ja selline asi oli et paagis olev etteandepump ei hakanud süütega tööle. Et ehk on asi selles?!! Või siiski on midagi hullemat

Loodan järgneval nädalal kohe selgusele saada, kui olen kusagil kontrollis ära käinud.
E91 318d 105kw '09
Sa ütled, et soojalt kohe läheb käima, aga kas ütleme peale 10-15 minutulist seismist läheb ka hästi käima ? Kui ei siis näiteks lase mootor korralikult soojaks ja pane seisma, siis las seisab ja umbes 15 minuti pärast vala ca 5 liitrit külma vett kütusepumba peale, nii vaikselt sirista nii et jahutkas pumba maha ja kui siis läheb ilusti käima, siis julgeks mainida, et pumbapea kulunud.
Mercedes EQS 450+ 2022
- Ilmar
- Huviline
- Kontakt:
Tänan vihje eest, proovin homme selle järgi. Kuid arvan et käin stendis ka ära. Pole eriti mihkel autode parandamisel siis pean selle kohapealt teistelt abi saama ja seda ma tahan kuna tahan et masinal saaksid mured lahendatud, ka siis kui viimase kopika sinna pean panema 
aga Viljar on sul mõnda stendi soovitada. Kus saaks kõik läbi kontrollida ja hind oleks ka abiks aga mitte nii oluline kuna ära on vaja igaljuhul teha. Mitte et rahaga laiata oleks

aga Viljar on sul mõnda stendi soovitada. Kus saaks kõik läbi kontrollida ja hind oleks ka abiks aga mitte nii oluline kuna ära on vaja igaljuhul teha. Mitte et rahaga laiata oleks

E91 318d 105kw '09