Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Tekkis selline küsimus, et palju kütust võtab kui pöörded on mul tühikäigul kusagil 800 ringis. Olen kuulnud erinevaid arve, aga kuna nüüd talvel kui soendan autot päris pikalt (kuus paar kolm tundi ikka kokku) hakkas rohkem huvitama. Economaiser võiks minumeelest auto seistes 30 asemel kütuse kulu tunni kohta näidata.
Võibolla on see teema juna läbi käinud aga esimene otsing ei andnud tulemust
Tal ei oleks siis suurt midagi näidata kui tunnikulu näitaks... sooja mootori puhul peaks olema tunnikulu kusagil 0.5-2 liitri vahel minu teada. Külmalt 4-5 liitrit vist. Võin ka puusse panna
Selleks on OBC, mis tunnikulu näitab. Mul 3.0 võtab soojalt 1.6-2.3l/h viimane on koos konditsioneeriga. Talvel külmalt alustades võib näha ka üle 4l/h numbreid, aga see kukub päris kiiresti.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
priitv8 kirjutas:Selleks on OBC, mis tunnikulu näitab. Mul 3.0 võtab soojalt 1.6-2.3l/h viimane on koos konditsioneeriga. Talvel külmalt alustades võib näha ka üle 4l/h numbreid, aga see kukub päris kiiresti.
kuidas OBC tunnikulu said näitama? ma olen teist igatpidi sorkinud...aga ei ole hakkama saanud...käib juba närvidele, et läbisõidu ja paaki valatud kütuse järgi arvutades on kulu 6 sajale ja OBC järgi 9,6...