Mis vahenditega seda kõige mõistlikum tagasi ühendada oleks ? või kui palju sellise asja parandamine kuskil teadjamate inimeste juures maksma võiks minna ? ning kust selliseid teadjamaid leida võiks ?
rzz

Kui ma postitajast õigesti aru saan, siis tegu E34-ga. Minu viimane ringküsitlus samal teemal (u. kuu aja eest) näitas, et neid lihtsalt pole. Ja ma arvan, et osta saab komplektse hoovastiku, mitte ainult seda ühte võlli.Cardo kirjutas:osta romulast uus hoob , see ei maksa ju midagit hullu !
Sul on õigus, juhul kui munakas on terve, siis varda mootori ja selle pildil oleva roostes munaka vahele saab tõesti eraldi varuosana. Hind näikse 5EUR-i olema. Kummist tolmukatted on veel eraldi koodiga.Tarvo kirjutas:Mina sain UM-st selle varda alla 100 eegu
Mnjaa, sai ka seda varianti kaalutud, et äkki on lihtsam kogu jama UM-ist ära osta ja mutt. Aga treiali töö peaks ikka odavam tulemaViljar_V kirjutas:...aga kas keegi äkki oskab üelda mis terve hoovasti maksab ?
kust sellise pildi said, ma tahaks kellal pirni vahetada aga ei pääse lilgi aga arvan et abiks oleks pilt?rzz kirjutas:minu põnev automobiil sai hakkama kojameeste lõhkumisega sellisest põnevast kohast nagu all pildil näha on. (punaste nooltega märgitud ühenduskohast on lahti tulnud). Ajutine parandamine on lihtsalt tagasi ühendamine, aga ta ei jää sinna enam kinni nii nagu peaks - tuleb lahti sõidu ajal.
Mis vahenditega seda kõige mõistlikum tagasi ühendada oleks ? või kui palju sellise asja parandamine kuskil teadjamate inimeste juures maksma võiks minna ? ning kust selliseid teadjamaid leida võiks ?
rzz
tänud!priitv8 kirjutas:http://www.realoem.com/
Mina olen selle veaga kokkupuutunud ja siis sai asi lahendatud nii:MargusM kirjutas:Kuna selline teema juba olemas, siis äkki on kellelgi sama viga mis minu autol (525i 92.a)
Nimelt kõrvalistuja kojamehe hoob käib alumises asendis vastu kapoti äärt. Välise vaatluse ja näppimisega sai selgeks, et sellel võllil on lõtk, kuhu parem kojamees nuudile kinnitub. Jõuõlg on suur ja nii surubki tugev vedru hoova vastu kapotti, kuna vahe kapoti ja hoova vahel pole ka korras autol väga suur. Ajutise lahendusena tõstsin parempoolset hooba nuudi võrra ülespoole aga kui lõtk suuremaks läheb ei aita seegi.
Olen teisi E34. vaatand ja päris mitmel on sama viga. Kas keegi on endal sama asja korda teinud või tuleb tõesti terve hoovastik vahetada?