E34 kompuutri veateated
E34 kompuutri veateated
Tere,
küsimus võib-olla loll, aga siiski paluks abi.
Eelmisel Bemmil (E34) oli näidikute vahel mingi LCD paneel (Check Control) ja kui kompuuter gongi andis, siis sai ka teade välja lugeda.
Nüüd mul mõni aasta värskem auto, samuti E34 kerega, aga seda samust infoabi rida armatuurlaual ei ole.
Küsimus nüüd selline: keeran võtme sisse, annab gongi, mingi info lambike põlema ei hakka, kas on viga - ei oska arvata. Paar päeva tagasi sõitsin viletsal teel ja lombist ka veel läbi - andis gongi sõiduajal, lampe põlema ei hakanud, milles viga, ei tea. Mingi kompuuter seisab ventilatsiooni juhtimise kohal, aga see vast ainult läbisõidu ja kütusekulu arvesti.
Et oleks kuidagi võimalik gongiga seotud viga kuskilt teada saada?
küsimus võib-olla loll, aga siiski paluks abi.
Eelmisel Bemmil (E34) oli näidikute vahel mingi LCD paneel (Check Control) ja kui kompuuter gongi andis, siis sai ka teade välja lugeda.
Nüüd mul mõni aasta värskem auto, samuti E34 kerega, aga seda samust infoabi rida armatuurlaual ei ole.
Küsimus nüüd selline: keeran võtme sisse, annab gongi, mingi info lambike põlema ei hakka, kas on viga - ei oska arvata. Paar päeva tagasi sõitsin viletsal teel ja lombist ka veel läbi - andis gongi sõiduajal, lampe põlema ei hakanud, milles viga, ei tea. Mingi kompuuter seisab ventilatsiooni juhtimise kohal, aga see vast ainult läbisõidu ja kütusekulu arvesti.
Et oleks kuidagi võimalik gongiga seotud viga kuskilt teada saada?
Näidiku panemine on võimalik, kuigi kõik pistikud on vaja ringi teha. Reisikompuutri kirjad saad ka sinna ette, kui viitsid kaabeldada.bumerang kirjutas:Kas on võimalik näidikuid Check Controlliga peale panna ja kas sellest kasu ka on (pardakompuutril mingi register kuhu ta saadab veakoode olemas?),
Check-Controli töölesaamiseks tuleb elektrisüsteemi juba nii palju ringi teha, et sel ei ole mõtet.
Sellest registrimõttest ei saanud ma päris hästi aru.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!