Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Kui auto käivitan jääb vilkuma AirBag-i tuli ja aja möödudes jääb konstantselt põlema. Kas sellist viga annab omal käel parandada või teeb seda keegi. Või peab pöörduma ikkagi United Motorsisse?
UM-s lükatakse tester taha ja kohe näha mis viga on.Nii koore paksu pealt ennustada raske.Vigasi võib olla kuni 10 erinevat,mõni isegi ohtlik.Nii et tasub UM-ist läbi astuda.
ahti159 kirjutas:Mis mõttes testriga, kas nagu oilservice tulukesi, et ühendad diagnostika pistikus teatud klemmid ja asi korras.
Ei,nii ei saa,vähemalt minuteada küll mitte.Selleks et AIRBAGI tuld kustuda,tuleb ühendada auto aju arvutiga(testriga),too loeb vigademälu ette ja kui seal midagi kriitilist pole siis võib tule ära kustutada.
krt ma pean truumu kontaktandmed endale kuhugi kirjutama, siis saan seda igalepoole levitada siin
Lühidalt selliste asjadega minge truumu juurde.. kututab veakoodid ära küll..
saate veel diagnostika ja mida kõike veel teha
päris kõike minu juures teha ei saa, f****g Bosch ja tema tarkvara
niipalju kui suudan/oskan, aitan
mõne asjaga parem Patriku jutule minna, mõnega Heiki juurde Kauba tn-le
UM-is muidugi saab kõikidele probledele abi, kuid igaühe rahakott ei pea vist vastu sellele
Hea et Sa seda ise ütlesid, muidu kartsin et teen antireklaami.
Kuna Kauba tn-l on BMW originaal-tester, siis sellega on auto juba väga jutukas (minu oma vähemalt).
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
priitv8 kirjutas:Hea et Sa seda ise ütlesid, muidu kartsin et teen antireklaami.
Kuna Kauba tn-l on BMW originaal-tester, siis sellega on auto juba väga jutukas (minu oma vähemalt).
antireklaamist asi kaugel, pole harjunud inimesi petma...
kas mootori osas on ka jutukam see Heiki tester?
Siemens kohe kindlasti, aga just Boschi Motronic?
peaks ka Heiki juurest mõni päev läbi kalpsama, muidugi ei tea, kas konkurente(niivõrd-kuivõrd seda oleme) ka uksest kaugemale lastakse?
truumu kirjutas:kas mootori osas on ka jutukam see Heiki tester?
Siemens kohe kindlasti, aga just Boschi Motronic?
peaks ka Heiki juurest mõni päev läbi kalpsama, muidugi ei tea, kas konkurente(niivõrd-kuivõrd seda oleme) ka uksest kaugemale lastakse?
On jah, minu auto puhul küll. Ja lisaks muidugi puust-ja-punaseks režiim, kus igal mõõdetud väärtusel kohe ka normatiivvahemik kõrval jne.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!