Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
nimelt lülitab k-kast sisse avariikäigu täiesti suvalisel(D asendis seisu) ajal, vastav kollane tuluke hakkab armatuuris põlema. Ei ole vahet, kas mootor ja kast on külmad, või soojad(pigem juhtub sooja autoga). Ajule tehti täna restart, kuid siiski viga ilmneb.
Kas on kellelgi sellist jama olnud, kui jah, siis kuidas olete jagu saanud
Kui kellelgi juhtunud pole, siis ehk saaks mõne sõna elektrikutelt jms(Patrik)
Ega kuskile põhjaga peale sõitnud pole?Mul oli sama jama,talvel lihtsalt viskas avariikäigu sisse.Minul oli viga kasti juhtmetes põhja all.olid teised kuskil kannatada saanud, kuigi kuhugile põhjapeale ma sõitnud ei olnud.
Kui KK aju resetiti, miks siis veakoode ei lugenud? Tavaliselt on selle avariiprogrammi taga mingi elektriline probleem (valitsa kontaktid kasvõi), selle oleks diagnostikas ju teada saanud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
priitv8 kirjutas:Kui KK aju resetiti, miks siis veakoode ei lugenud? Tavaliselt on selle avariiprogrammi taga mingi elektriline probleem (valitsa kontaktid kasvõi), selle oleks diagnostikas ju teada saanud.
truumu ei osanud täpselt öelda, kust viga otsida....lootsime, et resetiga saab asja, aga ei saanud
tibi elu rahul...olevat isegi auto puhtaks pesnud. Siiamaani pole mingeid vimkasi juhtunud, kui aga siiski peaks ilmnema, siis annan agesasti teada.
Ma ei tea, kas sa seal juures niiväga olid, kui seda autot seal 9 tundi ehitati....mis mulje on..kas sai kõik tehtud ja kas nüüd peaks kõik korras olema? ei tahaks sugulaseplikat nutmas näha.....