kiirus 77 km/h +/-
- veekaheksa
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A4 3.0 TDIQ
- Telefon: 5295728
- Kontakt:
Ma suutsin eelmine aasta 72 saada 'kirja'. See ei olnud küll 100% minu kiirus(pakun, et oli midagi 65 kanti linnas), kuid kuna oli kiire, siis lasin selle kiirmenetlusena ära teha. Trahv oleks ikka samasuur olnud. 600 või midagi. Üldiselt radaritel on seal kiiruse kõrval tablool ka mõõdetud auto kaugus näha(mis minu puhul oli ikka täiesti ebareaalne - 50 m foorist ikka 72ga ei laksa juba paigaltstardist). Järgmine kord kui mingi kahtlus tekib, siis kontrollige.
All good things come to those who wait.
tahad öelda,et su spido näitab gps'iga võrreldes täiesti täpselt ja kui kang on 110 ja 115 kriipsude kuskil vahel,siis sul nii palju aega tegeleda selle vahemiku sektoriteks jagamisega ja siis hinnata,kuhu ta nüüd kuulub,kas 111 v 113 vms ? 
minu autol muideks on nii,et kui püsikaga on kang täpselt 110 peal.. ja resettida keskmine kiirus ära,siis on tegelik 107 ja gps näitab täpselt sama kiirust,nagu obc,mitte "kang" ..

minu autol muideks on nii,et kui püsikaga on kang täpselt 110 peal.. ja resettida keskmine kiirus ära,siis on tegelik 107 ja gps näitab täpselt sama kiirust,nagu obc,mitte "kang" ..
e39 540i + zaz 968M