Hola,
Kas E36 (M3) on mingi sõel? ( sealt kus kütus sisse läheb)?
Vaja oleks teada suht kindlalt. Täitsa üleval on metallist kork vedruga aga, et kas seal all pool on äkki mingi võrk või filter?
Terv
Pets
K: E36 bena. paagi suue
K: E36 bena. paagi suue
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
Kütus ei taha enam alla minna? bmwfans.info `st vaatasid, kas paistis miskit olevat?
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
ux vend soovitas mul üht lisandit kasutada. mingi väga kõva teema "".Cert85 kirjutas:Kütus ei taha enam alla minna? bmwfans.info `st vaatasid, kas paistis miskit olevat?
aga ma ei tea kas seal all on mingi sõel või mitte. kuigi ise ma hästi ei usu et on. tavaliselt kui sõel on siis on ikka üleval et seda näha ja puhastada kah saaks.
terv.
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
mul vist sama kapsel. igatahes. mõtlesin et prooviks. mis te siis arvate? kas on või ei ole sõela enne bensu paaki?
PS: mina tegelt ei aja kütusekulu vähenemist taga. ma tahaks lihtsalt mootorile head
terv
PS: mina tegelt ei aja kütusekulu vähenemist taga. ma tahaks lihtsalt mootorile head

terv