Kas on võimalik vaadata kuidagi kas tegu m-tech vedrudega?
Tegu e46-ga.
Kas on võimalik vaadata kuidagi kas tegu m-tech vedrudega?
Re: Kas on võimalik vaadata kuidagi kas tegu m-tech vedrudeg
Tere
Vedrul peaks peal olema tootekood. Seda loomulikult ei ole auto all olles näha. Aga kui arvad, et all tehase originaaljupid, siis võid vaadata ka amortide järgi. Ehk nende tootekoodi näeb lugeda ilma auto alt eemaldamata. Edasi juba realoem abiks.
jJanno
Jah on küll.ristokru kirjutas:Kas on võimalik vaadata kuidagi kas tegu m-tech vedrudega?
Tegu e46-ga.
Vedrul peaks peal olema tootekood. Seda loomulikult ei ole auto all olles näha. Aga kui arvad, et all tehase originaaljupid, siis võid vaadata ka amortide järgi. Ehk nende tootekoodi näeb lugeda ilma auto alt eemaldamata. Edasi juba realoem abiks.
jJanno
exTouring
Ma võysin vedrud juba alt ära aga koodi ei näinud hetkel aga kas värvuse või seal mingid triibud,kas nende järgi ei saa? Mul mustad vedrud ja sinised märgistused pealjjanno kirjutas:TereJah on küll.ristokru kirjutas:Kas on võimalik vaadata kuidagi kas tegu m-tech vedrudega?
Tegu e46-ga.
jJanno

ristokru kirjutas:Ma võtsin vedrud juba alt ära aga koodi ei näinud hetkel aga kas värvuse või seal mingid triibud,kas nende järgi ei saa? Mul mustad vedrud ja sinised märgistused pealjjanno kirjutas:TereJah on küll.ristokru kirjutas:Kas on võimalik vaadata kuidagi kas tegu m-tech vedrudega?
Tegu e46-ga.
jJanno