mingi jama rooliga
mingi jama rooliga
lugu selline siis et linnakiirusel sõites ja rooli paremale keerates on raske ja pisut kakub ning aeg ajalt hakkab rooli sees midagi undama. vasakule keerates on kõik nii nagu peab. äkki keegi oskab öelda milles jama või kelle poole sellise murega pöörduda.
Re: mingi jama rooliga
Jah vaata kas õli on ikka normis.JA kas õli on ikka pumame või on seal mingit muud värvi mass.artz kirjutas:lugu selline siis et linnakiirusel sõites ja rooli paremale keerates on raske ja pisut kakub ning aeg ajalt hakkab rooli sees midagi undama. vasakule keerates on kõik nii nagu peab. äkki keegi oskab öelda milles jama või kelle poole sellise murega pöörduda.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Õli ei pea vältimata punane olema! See milline ta olema peab, on kirjas õlipurgi kaanel. Ja kui seal seisab CHF7 või CHF11S (mõlemad on Pentosin õlid), siis need on hoopis rohelist värvi. Ainult ATF on punane.Raino kirjutas:JA kas õli on ikka pumame või on seal mingit muud värvi mass.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
priitv8 kirjutas:Õli ei pea vältimata punane olema! See milline ta olema peab, on kirjas õlipurgi kaanel. Ja kui seal seisab CHF7 või CHF11S (mõlemad on Pentosin õlid), siis need on hoopis rohelist värvi. Ainult ATF on punane.Raino kirjutas:JA kas õli on ikka pumame või on seal mingit muud värvi mass.
Kui ma oleksin kirjutanud roheline siis oleksid kohe hakanud karjuma et on kah olemas ATF punast värvi.
Roheline on tavaliselt nendel mille reguleeritavad amordid.Või minig eriti kõva rooli süstem peal..
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Kuna viimati õli vahetasid..Ehk on õli nii vana et soojenedes pump seda enam ringi ei löö või hakkab pump ise ära koolema..Ailer kirjutas:Aga mis jama siis on kui soojalt läheb rool raskemaks. Ise vaatan ja mõtlen et minu pillil ei ole roolivõimu õli jahutus torusid äkki sellest???
Viimati muutis Raino, 27.09.2004 13:11 33, muudetud 1 kord kokku.
Oh, ei oleks karjuma hakanud, aga olgem täpsed.Raino kirjutas:Kui ma oleksin kirjutanud roheline siis oleksid kohe hakanud karjuma et on kah olemas ATF punast värvi.
Ei ole mul seda ega teist, on hoopis ASC+T.Raino kirjutas:Roheline on tavaliselt nendel mille reguleeritavad amordid.Või minig eriti kõva rooli süstem peal..
Ja eelmine omanik oli muidugi lahkelt ATF-i peale valanud.
Priit
Nagu tead on siisn eestis paljud nii tedmatusest kui ka rahakokku hoiust kallanud sisse valesid õlisid.Mida kuskil keegi "sõber" on soovitanud.priitv8 kirjutas:Oh, ei oleks karjuma hakanud, aga olgem täpsed.Raino kirjutas:Kui ma oleksin kirjutanud roheline siis oleksid kohe hakanud karjuma et on kah olemas ATF punast värvi.Ei ole mul seda ega teist, on hoopis ASC+T.Raino kirjutas:Roheline on tavaliselt nendel mille reguleeritavad amordid.Või minig eriti kõva rooli süstem peal..
Ja eelmine omanik oli muidugi lahkelt ATF-i peale valanud.
Muidugi ATFi ja teiste õlide hinna vahe on kah olemas.
Nu kirjutas:ehk keegi kirjeldaks paari sõnaga, mis moodi roolivõimu õli
vahetatakse.
bmwe34.net kirjutas midagi, et süstlaga imeda paagist välja aga edasi ma ei saanud aru
Ma lasin roolilati pealt need mõlemad voolikud lahti ning lasin sealt õli välja.
saaksid siin näidata, mis voolikud täpselt:
http://rust.mine.nu/bmw/partgrp.do?mode ... 0300&hg=32
mingit õhutamis probleemi pole, kallan uue sisse ja korras?
Minul küll mingit õhutust polnud kallasin uue sisse panin mootori käima ning kui pisut alla vajus siis panin tilga juurde.Nu kirjutas:saaksid siin näidata, mis voolikud täpselt: