Ega jah, Ainile ei saagi ju midagi ülejõu käivat anda...pärast nihestab veel selja ära või teeb kätele liigaKrissu kirjutas:Diana kirjutas: Kle, minu arust Ain pole end veel kirja pannud. Äkki tahab siis last hoida?, peab Ainiga rääkima

Ega jah, Ainile ei saagi ju midagi ülejõu käivat anda...pärast nihestab veel selja ära või teeb kätele liigaKrissu kirjutas:Diana kirjutas: Kle, minu arust Ain pole end veel kirja pannud. Äkki tahab siis last hoida?, peab Ainiga rääkima
Muidugi ei tekita. Nüüd annan veel valida kas võtta akutrell või tavaline elektri peal töötav trellDiana kirjutas:Kristjan, tundub, et sinu trell saab isegi vajalik olema. lae täis ja haara kaasa kui see probleeme ei tekitaKristjan_K kirjutas:mina siis sae haamri jms. kui vaja võin akutrelli ka kaasa krabada
Öelge mida vaja, ütlen, mida kaasa saan krabada..
Ah sa maitRaivo kirjutas: Ega jah, Ainile ei saagi ju midagi ülejõu käivat anda...pärast nihestab veel selja ära või teeb kätele liiga![]()
, kes siis pärast meie kodukat ümber kolib, kui Ainil näpud paistes
eks sa ise pead jooksmaTarmo kirjutas:nojah,
diana ja raivo maha
vilts ka maha
kes siis kuute pooleks jookseb kui vilts ei tule
kraavi teema jääb ära...mõtle, ainult 22 tundi järjestDiana kirjutas:vabandust Valdek! enam ei virise ja sõidan kasvõi kraavi![]()