BMW pildistamine ver1. 26.09
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
BMW pildistamine ver1. 26.09
Nii. Nagu ka teises pildistamise teemas juttu oli, siis pühapäeval on üldisem ja natuke mahukam pildistamine.
Oodatud on kõik BMW-d, tingimus võiks olla, et auto näeb viisakas välja. Kõik puuduolevad jupid tuleks külge panna ning auto kindlasti ära pesta.
Üritus leiab aset Pirita tee ääres, Orlovi lossi kõrval monumendi juurde viiva jalakäijate ala peal. Ehk samas kohas peaaegu, kus eelminegi aasta, kuid mäkke viiva tee peal.
Hoiatan igaks juhuks ette, et teema tegemise hetkeks oli linnaosa ja politsei kooskõlastus veel saamata, kuid linnavalitsusest arvati, et keeldumiseks ei ole neil põhjust. Muudest asutustest (Kommunaalameti liiklusosakond, Liikluspolitsei jne) on luba ürituse jaoks saadud.
Pildistamine algab kell 12.00 ning aega on meil kella 15-ni.
Kõik kohale tulijad peavad kinni pidama linna heakorra eeskirjadest.
Antud üritus on siis BMW-grupipildistamine.
Oodatud on kõik BMW-d, tingimus võiks olla, et auto näeb viisakas välja. Kõik puuduolevad jupid tuleks külge panna ning auto kindlasti ära pesta.
Üritus leiab aset Pirita tee ääres, Orlovi lossi kõrval monumendi juurde viiva jalakäijate ala peal. Ehk samas kohas peaaegu, kus eelminegi aasta, kuid mäkke viiva tee peal.
Hoiatan igaks juhuks ette, et teema tegemise hetkeks oli linnaosa ja politsei kooskõlastus veel saamata, kuid linnavalitsusest arvati, et keeldumiseks ei ole neil põhjust. Muudest asutustest (Kommunaalameti liiklusosakond, Liikluspolitsei jne) on luba ürituse jaoks saadud.
Pildistamine algab kell 12.00 ning aega on meil kella 15-ni.
Kõik kohale tulijad peavad kinni pidama linna heakorra eeskirjadest.
Antud üritus on siis BMW-grupipildistamine.
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
minajään ka seekord eemale, kuna olen l-eestis ja ei hakka pühap ommikul vara selle pärast sõitma.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Viljar_V kirjutas:No vast ikka saad korda ja ma nagu mäletan, et sa midagi rääkisid kahest BMWstRaino kirjutas:![]()
Kahjuks jääb minu jaoks see üritus ära sest mul auto andis otsad.Oma lollusest muidugi.![]()

Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Kui autot ära ei jõa teha siis jättan eemale ning tulen perega jala...Viljar_V kirjutas:Ehh diisli müraega sa ainus diislimees ei ole, kui kõik plaanipäraselt läheb, siis ma nigu nii kahe diisliga kohal
![]()
Käisin täan venna tööjuures ning seal seiis tõstukil üks E31 mis alles 2 kuud eestis ning ütlesin et homme pildistamine see vend lubas kah läbi tulla.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
- Kristjan_K
- Huviline
Mul kah tervisega pahad lood.Olen angiinia aga ikkagi vean end kohale kuigi ilma touringuta.Kristjan_K kirjutas:Kui tervis lubab vean ka ennast kohale
Viimati muutis Raino, 27.09.2004 14:31 24, muudetud 1 kord kokku.