Olen ette tänulik.
Äh, mis sa jamad. Minu 1'er sobib naisterahvale väga väga hästiTiitR kirjutas:Tervist härrased/prouased. Nüüd siis asi niikaugel, et naisel load käes ja aitab minu autole nendest õppemärkidest riputamastkas antud isend või üldse vana 2,5 tds liiga remondi nõudlikuks ei osutu. P.S olen loomulikult lugenud paljud siinsed teemad läbi, kuid ikkagi...
![]()
Olen ette tänulik.
Raivo, ütleme nii, et esimene auto võiks olla ikka selline, millega kannatab ka kogenematusest naabri aeda põrutada...kuskil paari aasta pärast vaataks midagi uuemat.Raivo kirjutas:Äh, mis sa jamad. Minu 1'er sobib naisterahvale väga väga hästiTiitR kirjutas:Tervist härrased/prouased. Nüüd siis asi niikaugel, et naisel load käes ja aitab minu autole nendest õppemärkidest riputamastkas antud isend või üldse vana 2,5 tds liiga remondi nõudlikuks ei osutu. P.S olen loomulikult lugenud paljud siinsed teemad läbi, kuid ikkagi...
![]()
Olen ette tänulik.
Avalda vaid soovi.
Ehhe, ära alahinda siis oma naistTiitR kirjutas:Raivo, ütleme nii, et esimene auto võiks olla ikka selline, millega kannatab ka kogenematusest naabri aeda põrutada...kuskil paari aasta pärast vaataks midagi uuemat.Raivo kirjutas:Äh, mis sa jamad. Minu 1'er sobib naisterahvale väga väga hästiTiitR kirjutas:Tervist härrased/prouased. Nüüd siis asi niikaugel, et naisel load käes ja aitab minu autole nendest õppemärkidest riputamastkas antud isend või üldse vana 2,5 tds liiga remondi nõudlikuks ei osutu. P.S olen loomulikult lugenud paljud siinsed teemad läbi, kuid ikkagi...
![]()
Olen ette tänulik.
Avalda vaid soovi.P.S kui mu enda oma UM-s teeninduses oli, siis sõitsin ka terve päev asendusauto 118-ga ringi ja naisele meeldis see auto väga