Jääb isegi undama siis, kui näiteks hommikul korra süüde sisse panna, ilma et autot käivitaks, süüte välja võtan jääb ikka päris tükiks ajaks undma

oskab keegi pakkuda, mis viga võiks olla?
see välisõhu klapp soenduse oma on elektriline ja see undab!(see klapp mis võtab väljast jahedamat õhku ja segab selle soojaga vms)paned süüte sisse läheb lahti ja süüte välja sis kinni!vb asjad väsind seal,läheb tavalisest rohkem aega!bmw-mw kirjutas:e34 95a omal jääb midagi undama pärast sõitu armatuuri juures, mulle tundub kas see plokk, kus on sooja reguleerimis jne värgid või siis ülemise kellade ploki juurest(mul see tavaline 7nupuga variant vms).
Jääb isegi undama siis, kui näiteks hommikul korra süüde sisse panna, ilma et autot käivitaks, süüte välja võtan jääb ikka päris tükiks ajaks undma![]()
oskab keegi pakkuda, mis viga võiks olla?
Võta salongi filter korra välja ja vaata, mis seisus on salongi radikas. Minu autol oli mingi kloun jätnud filtri paigaldamata ja kõik s!tt lendas salongi radikasse ja sellepärast puhub nõrgalt (filtri vahele panin, siis ei puhund enam üldse). Plaanis endal see suvi kõik soojenduse süsteem laiali kiskuda ja ära puhastada, kaasaarvatud salongiradika pesu.dan666 kirjutas:mul endal ka päris kaua undab ja õhku puhub kuidagi vähe(filter vahetatud). kas võib olla et klapp poole peale jääb?