Paar muret E36 kupeega mis vajavad teadjamate abi:)
Paar muret E36 kupeega mis vajavad teadjamate abi:)
Esiteks on küsimus tuuleklaasi kohta. Enda oma on mõradega ja enne ülevaatust(milleni on õnneks aega) oleks vaja korda saada. Küsimus oleks järgmine: Palju maksab uus klaas ja kui palju oleks vahetuse maksumus.
Teine küsimus oleks juhiukse kohta. Ei teagi kuidas täpne nimetus on aga vaja oleks seda plokki ukse sees mis laseb akent ukse avamisel paar cm alla( väidetavalt on neid kahte tüüpi, ühed millel on see lüliti ukse vastuse küljes ja teised millel on see lüliti ukse sees olevas plokis. See plokk asub ukse polstri taga). Mul auto aasta 93 ja seega see plokk ukse taga(ukse vastuse küljes olevad lülitid alates 93 seega mul vist mingi pre-ülemineku variant) ja vaja oleks teada palju need plokid maksavad ja kas neid saab mujalt ka kui UM´ist. Väga segane jutt sai, aga kõigile kes arusaavad ja aidata oskavad, tänud juba ette.
Teine küsimus oleks juhiukse kohta. Ei teagi kuidas täpne nimetus on aga vaja oleks seda plokki ukse sees mis laseb akent ukse avamisel paar cm alla( väidetavalt on neid kahte tüüpi, ühed millel on see lüliti ukse vastuse küljes ja teised millel on see lüliti ukse sees olevas plokis. See plokk asub ukse polstri taga). Mul auto aasta 93 ja seega see plokk ukse taga(ukse vastuse küljes olevad lülitid alates 93 seega mul vist mingi pre-ülemineku variant) ja vaja oleks teada palju need plokid maksavad ja kas neid saab mujalt ka kui UM´ist. Väga segane jutt sai, aga kõigile kes arusaavad ja aidata oskavad, tänud juba ette.
"Player In Maneagement Profession"-PIMP
- Roland325
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 650
1500 vahetus
Klaas ise jääb natuke üle 1000kr(oleneb, kas toonribaga või ilma)
vahetus on Jõgeval vähemalt 600-700kr. Ja ise ei tasu seda mingil juhul tegema hakata, kui pole asjaga kursis. Et klaasiprobleemist peaks max 2000kr või natuke vähemaga hakkama saama. Aknatõstuki ploki kohta ei oska infot anda.

vahetus on Jõgeval vähemalt 600-700kr. Ja ise ei tasu seda mingil juhul tegema hakata, kui pole asjaga kursis. Et klaasiprobleemist peaks max 2000kr või natuke vähemaga hakkama saama. Aknatõstuki ploki kohta ei oska infot anda.
seal ei ole midagi vahetada, klaas on koos poole tule plastikuga. Vana võtad ära ülalt 2 ja alt 2 või oli 3 klambrit lahti ja tuleklass eest ning uus asemele. Uues tulese klaaasis on juba sees olemas neev säikesed sisemised klaasid.
2006 118D :)
1999 328 CI väikest viisi sõidu rõõmu :) --> Ajalugu
1992 318is rakett :) --> ajalugu.
1999 328 CI väikest viisi sõidu rõõmu :) --> Ajalugu
1992 318is rakett :) --> ajalugu.
Mul olid seal mingid liistud ka veel selle sees (200.-) + veel nende hinnakirja järgi on kupeel klaasi vahetus kallimRoland325 kirjutas:1500 vahetus![]()

eelmine aasta vahetasin just oma esiklaasiSyn kirjutas:Palju maksab uus klaas ja kui palju oleks vahetuse maksumus.
klaasi hind 1500.- foorumi kaudu
paigaldus tallinnas 595.-
liist 395.-
liistu välja vahetamise vajadus selgub klaasi vahetuse käigus, aga enamasti vahetatakse ikka ära..
Kui pöörad näo päikese poole, jäävad varjud seljataha.
E53 X5 4,6is
E53 X5 4,6is