Ja tänud ka Kollerimehele, siinpoolse asjaajamise eest. Esimene kord üritusel käia ja mulje väga OK. Vaatamata mitte eriti heale ilmale. Nii kauaks kuni Tallinna tegelastelt pilte laekub, paneme omaltpoolt ka miskit üles
 Ja tänud ka Kollerimehele, siinpoolse asjaajamise eest. Esimene kord üritusel käia ja mulje väga OK. Vaatamata mitte eriti heale ilmale. Nii kauaks kuni Tallinna tegelastelt pilte laekub, paneme omaltpoolt ka miskit üles 
Pildid said vähe suured

ˇ...et kuhu nimelt sa kohale jõudsid siis?Annely kirjutas:Kui mina kohale jõudsin, olid kõik juba ära läinud

Igatahes velg annab palju juurde.
 Igatahes velg annab palju juurde.Helistasin Viljarile 15:30 ja küsisin juhiseid Kiirusmäele, kuna sõita oli jupp maad ja poest pidi ju grillimaterjali ka võtma, siis jõudsin kohale 17:25... tühjusTiitR kirjutas:...et kuhu nimelt sa kohale jõudsid siis?
 Küsisin veel helistades, et kaua grillimas ollakse, öeldi, et "just alustasime", nii et ma ei tulnud selle pealegi, et minu kohale jõudes plats tühi on...
 Küsisin veel helistades, et kaua grillimas ollakse, öeldi, et "just alustasime", nii et ma ei tulnud selle pealegi, et minu kohale jõudes plats tühi on... Nii, et tema oli küll seal veel vähemalt 17:05 ajal. Kas sulle siis vastu ei sõitnud tuttavaid masinaid? (Või kust suunast sa tulid üldse)
 Nii, et tema oli küll seal veel vähemalt 17:05 ajal. Kas sulle siis vastu ei sõitnud tuttavaid masinaid? (Või kust suunast sa tulid üldse) Nii mõnusalt jahe oli aga teine kord võiks veidike külmem isegi olla......Appppiii ma olen siiani üleni sinine külamast. Jõudsime ka Tallinna tagasi peale 34 metsapeatust mida Toots nõudis
  Nii mõnusalt jahe oli aga teine kord võiks veidike külmem isegi olla......Appppiii ma olen siiani üleni sinine külamast. Jõudsime ka Tallinna tagasi peale 34 metsapeatust mida Toots nõudis  
   Ja üritus ise möödus lahedasti võib isegi öelda , et toredasti. Uute nägudeni...
 Ja üritus ise möödus lahedasti võib isegi öelda , et toredasti. Uute nägudeni... 
Sinu helistamisest oli u tund aega möödas,kui ära hakkasime minema,vihma juba jubedalt "tilkus" ja natuke jahe oli ka,et tahan öelda seda,et meie pole süüdi,et nii hilja laekusidAnnely kirjutas:Helistasin Viljarile 15:30 ja küsisin juhiseid Kiirusmäele, kuna sõita oli jupp maad ja poest pidi ju grillimaterjali ka võtma, siis jõudsin kohale 17:25... tühjusTiitR kirjutas:...et kuhu nimelt sa kohale jõudsid siis?Küsisin veel helistades, et kaua grillimas ollakse, öeldi, et "just alustasime", nii et ma ei tulnud selle pealegi, et minu kohale jõudes plats tühi on...
Noh jah, eks pean siis järgmist aastat ootama või kunasiganes uus liitumisüritus toimub.

Ma ise mäletan,et 32 peatustJan_K kirjutas:Tegelikult lendavad kõik Rootsi lendurid maantee kaartide järgiNii mõnusalt jahe oli aga teine kord võiks veidike külmem isegi olla......Appppiii ma olen siiani üleni sinine külamast. Jõudsime ka Tallinna tagasi peale 34 metsapeatust mida Toots nõudis

, ära muretse ei pea järgmist aastat ootama, suvel tuleb neid üritusi riburada pidi ja lähim peaks olema Lõuna-Eesti tuur.
 , ära muretse ei pea järgmist aastat ootama, suvel tuleb neid üritusi riburada pidi ja lähim peaks olema Lõuna-Eesti tuur. 

Eheh, eks tänavate läbimine omamoodi kunst ole jah. Tihtipeale ropendan omaette autos.meelis k kirjutas:Kelle oma see suure veljega 942TGE on? Suht iga päev sõidan mõõda ja mõtlen kuidas ta selle veljega need tänavad läbitud saabIgatahes velg annab palju juurde.

Rohkem külma ei talunud. Aga sai vähemalt kolonniga muuseumini sõidetud.
 Rohkem külma ei talunud. Aga sai vähemalt kolonniga muuseumini sõidetud.  
 :D ...muidu oli lõbus päev, lõpus ilmaga oleks võinud rohkem vedada aga see selleks...osavõtt oli hämmastavalt aktiivne, eelmisel aastal Lõuna-Eesti tuuril oli samapalju masinaid rivis
:D ...muidu oli lõbus päev, lõpus ilmaga oleks võinud rohkem vedada aga see selleks...osavõtt oli hämmastavalt aktiivne, eelmisel aastal Lõuna-Eesti tuuril oli samapalju masinaid rivis   ...oli tore näha vanu tuttavaid nägusid ja tutvuda uutega....nüüd hakkab edaspidi nii mõnegi mehe puhul nime ja nägu kokku viima
 ...oli tore näha vanu tuttavaid nägusid ja tutvuda uutega....nüüd hakkab edaspidi nii mõnegi mehe puhul nime ja nägu kokku viima  
  ...muide, kes kuulis kuidas käis jutt lennukist Lockheed Martin F35 siis väike tutvustav video.
...muide, kes kuulis kuidas käis jutt lennukist Lockheed Martin F35 siis väike tutvustav video. ) ja külm grillides ka päris ära ei võtnud, nii et omasoodu kordaläind päev...ainuke kadu oli mul juhipoolne kojamees, mis otsustas poegima hakata tagasisõidul kõige jubedama vihmaga, õnneks enne Tartut, Lõunakeskusest sain õnneks uue...
 ) ja külm grillides ka päris ära ei võtnud, nii et omasoodu kordaläind päev...ainuke kadu oli mul juhipoolne kojamees, mis otsustas poegima hakata tagasisõidul kõige jubedama vihmaga, õnneks enne Tartut, Lõunakeskusest sain õnneks uue...