Ette tänades....
Transid on aju ploki sees. See asub kÃĩrvalistujapoolses mustas kastis. Aga ma ei läheks seda enne torkima Ãŧldse, kui kaablid-pistikud Ãŧle kontrollitud. Kui mu kirja uuesti tähelepanelikult läbi loed ja veel soovitatud skeemi ka natuke uurid, siis saad kindlasti aru, kuidas need kolm otsa seal pistikus Ãŧhendatud on.Simsa525 kirjutas:Jah see on ilusti terve. Sai kÃĩrvalsilindritel proovitud, tÃļÃļtas laitmatult, säde oli hea. Aga kus tal seal kapoti all need transistorid asuvad?? Samas see pistik (priitv8 joonisel nr 7) seal on 3 otsa, et mis igas juhtme otsas nagu olema peab , millises 12v, milline massis, milline annab mingit impulssi??
Mind tõsiselt huvitaks, misasja ta Sulle siis müüs ka selle raha eest? Ma olen saksa foorumitest vähemalt lugenud, et seal on meestel tõsiselt tegemist olnud, et seda asja osta! Vähemalt Boschi aju puhul on ka sel transil (nimetame siis teda nii, olgugi et selle 3-jalgse korpuse sees on tegelikult Darlingtoni transistor ja zener diood) peal ainult Boschi markeering ja tevalost ega oomipoest selle analoogi niisama lihtsalt ei leia.Simsa525 kirjutas:Tänud kõigile aitajatele. Niisiis said muretsetud ka uus transistor, Kostiveres üks vanem mees müüb neid 120.- tk. Eks siis nädalalõpus läheb natukene mehaaniku ja elektrooniku mängimiseks
priitv8 kirjutas:Mind tõsiselt huvitaks, misasja ta Sulle siis müüs ka selle raha eest? Ma olen saksa foorumitest vähemalt lugenud, et seal on meestel tõsiselt tegemist olnud, et seda asja osta! Vähemalt Boschi aju puhul on ka sel transil (nimetame siis teda nii, olgugi et selle 3-jalgse korpuse sees on tegelikult Darlingtoni transistor ja zener diood) peal ainult Boschi markeering ja tevalost ega oomipoest selle analoogi niisama lihtsalt ei leia.Simsa525 kirjutas:Tänud kõigile aitajatele. Niisiis said muretsetud ka uus transistor, Kostiveres üks vanem mees müüb neid 120.- tk. Eks siis nädalalõpus läheb natukene mehaaniku ja elektrooniku mängimiseks
Sisult siis midagi sellist: http://www.nteinc.com/specs/2300to2399/pdf/nte2332.pdf
Igatahes oleks hea teada, et sellise raha eest mingi asendus olemas on.
Viimati oli siin teemaks:Simsa525 kirjutas:Mhhh millist saksa foorumit sa mõtled??