teema lukku!!

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Suletud
Kasutaja avatar
painkilled
Huviline

teema lukku!!

Postitus Postitas painkilled »

Auto siis sihuke BMW 316 E30 87a 66kw
Sihuke lugu..auto on seisnud terve talve..nii..noh talve nagu polnudki aga jäi seisma enne esimesi külmasid.
nüüd tahaks tööle panna. Panin teise aku peale ja süüte sisse..pumpas siis bensu ülesse ja andsin starterit. mingi imelik kolks käis läbi ja enam ei tahaks proovida. :( Kolks käis mootoris. ja autot pole tööle saanud. kolks käis käivitamise ajal.
ise olen siis pärnust. äkki on keegi kes helistaks ja tuleks vaatama. töökodades on jubedad hinnad ka..
56720908 Roland olen. võin tagasi ka helistada kui kellelgi pole kõneaega :D
mul pole kellegi käest nõu ka küsida mida tegema pean..ei oska kusagilt pihta ka hakata ja mõtlesin et pöördun teie abi poole.
ma loodan et keegi tahab aidata. homme oleks vaja sõitu minna.
audi andis ka otsad ja sellepärast ei taha eriti ise buumeriga jamada kui ei tea midagi. audil läks keps puruks ja mootor on segi :(
Viimati muutis painkilled, 08.03.2008 11:02 51, muudetud 4 korda kokku.
Kasutaja avatar
Karol
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Karol »

Mis sa nüüd sellega öelda tahad? Tahad, et foorumitäis rahvast jookseks Pärnusse ja teeks sulle selgeks, et missugune pealkiri teemale panna? Või tuleks tuvastaks su auto margi ja kuulaks ka kolksusi? Ma muidugi ei tea aga miskipärast arvan, et selle foorumi normaalsed kasutajad on lepingulised kliendid ja jõuavad omi telefoniarveid maksta. Kõneajaga ei tohiks meil siin probleeme olla.
Sorry OT.
E 39 535 1997.a.
Kasutaja avatar
painkilled
Huviline

ma tahtsin teada kas võin rahulikult käivitada ja midagi ei tohiks juhtuda.
ma põen sellepärast et audi mootoril läks keps puruks jms.
ma ei tahtnud midagi halba selle teemaga öelda ju. olen noor ka ja ei jaga seda masinaelu veel niihästi..ja ma ei tahtnud et keegi pärnusse sõidaks.
ei tasu nii teravmeelne olla :)
aga eks ma otsin abi mujalt siis kui siit pole mõtet küsida midagi. ehk saan ise ka hakkama.
Kasutaja avatar
Karol
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Karol »

Esiteks pane pealkirja viga iseloomustav inff. Teiseks äkki teatad missuguse autoga on tegu. Kolmandaks ei saa siit jutust keegi aru, et kas käis lihtsalt kolks ja peale seda oli kõik normaalne või on mootoris kolin sees. Kui käis kolks siis võibolla oli seismisega siduri ketas kinnijäänud ja tuli lahti. Võibolla liigutasid teda ja piduriklotsid olid kinnijäänud. Rohkem oleks vaja iseloomustust. Nii ei saa keegi aru. Pealkirja saad nii muuta kui lähed oma esimesse posti ja vajutad seal nuppu edit/muuda. Kui ikka aru ei saa siis helista 5141947 ja äkki saad siis ärakirjeldatud.
E 39 535 1997.a.
Kasutaja avatar
painkilled
Huviline

teema lukku sest seda autot pole mul enam.. :(
väntvõll läks katki ja plokk on ka puruks.
Suletud