Auto24 BMW foorumis arutlus BMW klubi üle.
Mis tehnilisi probleeme puudutab või autode kommenteerimist - siis see on siis üks Eesti viiest vastavast paremast foorumist. Mina panin kunagi off-roadi küsimuse kastiga Niva kohta - 2 kuuga pole keegi suvatsenud midagi kosta
Üldiselt siin on igaühel oma arvamus olemas, olgugi et tihti erinevad - aga on. Ja üldiselt jahu ei tule - kes räägib, see tavaliselt teab, mida räägib.
See anonüümne on täpselt sama loll, nagu ta jutt on.

Üldiselt siin on igaühel oma arvamus olemas, olgugi et tihti erinevad - aga on. Ja üldiselt jahu ei tule - kes räägib, see tavaliselt teab, mida räägib.
See anonüümne on täpselt sama loll, nagu ta jutt on.
BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
- Kristjan_K
- Huviline
- T-MAC
- Huviline
- Kontakt:
oh issand mida peab ikka siit interneti raketist lugema...
vaene kimmo, niimoodi kohe isiklikult jalaga antud
- see tunduks juba nagu isiklik vimm kellegi vastu. aga samas keegi ei tea kes see ütleja on.
päris äge oleks ju kui seesama inimene näiteks mingi aja pärast Klubiga liituks ja mitte keegi ei tea, et see just tema oli, kes siukest tatti välja pritsis
ahh savi, skeptikuid jätkub igale poole...
vaene kimmo, niimoodi kohe isiklikult jalaga antud

päris äge oleks ju kui seesama inimene näiteks mingi aja pärast Klubiga liituks ja mitte keegi ei tea, et see just tema oli, kes siukest tatti välja pritsis

ahh savi, skeptikuid jätkub igale poole...
Audi A4 1.6 '95.
Ma ei suutnud naeru pidada selle teksti peale. Tuleb mingi suvaline vend sinna ja hakkab tatti pritsima. No las lõbustab ennast ja arvab mida tahab. Meie lehe kasutajad, huvilised ja liikmed teavad mis inimeste ja seltskonnaga meil siin tegemist on! On kriitikuid, tarku inimesi, niisama naljamehi ja mõnikord ka möllu foorumis. See kõik hoiab seda foorumit-keskkonda elus ja toob uusi huvilisi juurde 

Siinne raffas on 5+ ja ma ei tea ühtegi paremat foorumit siinne foorum.
Teistes foorumites on igasugu mõttetuid teemasi ja tegelasi aga mingi ime läbi on BMW Klubi foorum neist puutumata jäänud.(sülitasin kolm korda üle õla,et see nii ka jääx)
Anyway,ei tasu lasta ennast sellisest mõttetusest häirida.
Teistes foorumites on igasugu mõttetuid teemasi ja tegelasi aga mingi ime läbi on BMW Klubi foorum neist puutumata jäänud.(sülitasin kolm korda üle õla,et see nii ka jääx)
No eks me ole siin üksjagu rahvast välja ka suitsetanud, kes siina zone.ee jututubade "stiili" kaasa vedanud on....heigosan kirjutas:Siinne raffas on 5+ ja ma ei tea ühtegi paremat foorumit siinne foorum.

BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
- Kristjan_K
- Huviline
1 hea asi on tublid moderaatorid/administraatorid kes lihtsalt üleliigse möga ära kustutavadheigosan kirjutas:Siinne raffas on 5+ ja ma ei tea ühtegi paremat foorumit siinne foorum.

Tunnistame, mina panin sinna ka 1 postiAin kirjutas: Keegi võiks anda mulle need auto24.ee postituste IPVaataks suht sportlikust huvist, et paljud meie foorumi kasutajad seal möllu teevad
![]()

Aga ma ei viitsinud anonüümsust taga ajada ja panin enda vana kasutajanime (Jolinar) mida ma igalpool mujal ka kasutan

Kurba aga tõsi
Mina sõidan ringi BMW'ga. Pole BMW klubi liige. Seda eelkõige suure eelarvamuse pärast. Pole midagi parata, et neid BMW omanikke kes sellele margile halba varju heidavad on rohkem kui neid kes sellele au annavad.
Töötan hea koha peal ja arvan endast üldiselt hästi ning seega kardan veidi astuda kummaliste klubide liikmeks.
Seega olen siin foorumis nüüd huvilisena mõned nädalad suhelnud püüdes mõista mis seltskond selles klubis koos on. Mulje aina paraneb. Ärge mõistke kohe neid hukka kes on skeptilised ja eelarvamustega.
Ise esitan vist varsti ka taotluse.
Töötan hea koha peal ja arvan endast üldiselt hästi ning seega kardan veidi astuda kummaliste klubide liikmeks.
Seega olen siin foorumis nüüd huvilisena mõned nädalad suhelnud püüdes mõista mis seltskond selles klubis koos on. Mulje aina paraneb. Ärge mõistke kohe neid hukka kes on skeptilised ja eelarvamustega.
Ise esitan vist varsti ka taotluse.

ega siin ainult BMW-dest jah ei räägita
Kes siin alles kilkas, et EBK foorum on auto foorumitest üks kõige adekvaatsemaid.
Küsiti BMW 7-seeria ja Audi A8 võrdlust. Selle peale ei hakatud kohe tatti pritsima vaid soovitati pöörduda Martti poole, kel ühena vähestest A8 kogemus
Ja näädsa, tundub, et Ain sai kah oma mitte BMW-d puudutavale murele lahenduse
This place looks like a fcking big happy family

Kes siin alles kilkas, et EBK foorum on auto foorumitest üks kõige adekvaatsemaid.
Küsiti BMW 7-seeria ja Audi A8 võrdlust. Selle peale ei hakatud kohe tatti pritsima vaid soovitati pöörduda Martti poole, kel ühena vähestest A8 kogemus

Ja näädsa, tundub, et Ain sai kah oma mitte BMW-d puudutavale murele lahenduse

This place looks like a fcking big happy family

- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
Re: Kurba aga tõsi
Eks me kõik arvame endast hästi natukeRelk kirjutas:Töötan hea koha peal ja arvan endast üldiselt hästi ning seega kardan veidi astuda kummaliste klubide liikmeks.

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw