Närilised autos
Närilised autos
olen juba sügisest saadik hädas hiirtega,tassivad kapoti aluse igasugu pahna ja seemneid täis.õhupuhasti filtrile närisid augu sisse ja mootori pealse situvad täis.auto seisab õues ja ei saa ka kapotti ka lahti jätta et kass ligi pääseks. olen proovinud lõksuga ei midagi. mürki ei taha ka nagu panna,sureb kuhugi ära pärast hakkab haisema ei tea kus.on kellelgi mingit head varianti kuidas neist lahti saada.auto uputamine ja põletamine jäävad ära.
Pole olnud seda teemat mahti lugeda,*-seega ei tea mis on asjalik siia????
Aga vet apteekides on tavaliselt müügil selline asi nagu "hiireliim"
Määrid seda paberile ja keskele paned mingi vorstitüki vms.
-Hiir jääb liimi sisse kinni... ja asi mutt... Kõvasti efektiivsem kui lõks!
Ja ma ei usu,et peale ühe,-kahe(üldjuhul) hiire kinnipüüdmist selline hiirte terror jätkuks.
Btw. tehtud-nähtud
Aga vet apteekides on tavaliselt müügil selline asi nagu "hiireliim"
Määrid seda paberile ja keskele paned mingi vorstitüki vms.
-Hiir jääb liimi sisse kinni... ja asi mutt... Kõvasti efektiivsem kui lõks!
Ja ma ei usu,et peale ühe,-kahe(üldjuhul) hiire kinnipüüdmist selline hiirte terror jätkuks.
Btw. tehtud-nähtud

Mul oli ka siuke mure rottidega. Nimelt raisad tegid oma väljaheited pidevalt mootori peale, seal ju külmade ilmadega hea soojas olla
Sai rotimürki pandud ja probleem lahendatud (ei tea kauaks?). Aga jah, suht ebameeldiv oli puhurit sisse lükata autos
(meeldiv lõhn sealt ei tulnud) ja mootorit pasast puhastada
Ega see näriliste värk võib päris palju probleeme ju tekitada, nad ju närilised ja neile meeldib igast asju närida, võivad kapoti all juhtmeid ja mida iganes puruks hammustada.

e30i 316Touring => e36 318i => e34 525 TdsA => e39 528i => e46 328iA => e46 328 Ci => e46 320d => e36 318 Tds Touring