Tänud tänudViljar_V kirjutas:igaljuhul staarile tervitusi
Ma oleks küll paagi täis punninud, linnas natuke tiirutanud ja jälle paak täis
Milles mina süüdi kui ma hakkan kümneseid sisse laduma ja ette tulevad sellised suured numbrid

Eks see ole suhtumise küsimus ja kiusatusele järele andmine, miks teised saavad odavalt kütust ja mina mitte. Samas ma sinna lolli mängima ei läinud , oleks oma pool tundi pidanud ootama, et tankida saaksin. Tegelikult oleks seda odavat kütust vaja läinud kül, paagis juba pikemat aega vaakum ja "paha tuju tuli põleb", nagu seda Lauri_L nimetab
 Samas s***a sellega, olgem ikkagi ausad
 Samas s***a sellega, olgem ikkagi ausad  Keegi ei tea kus meie ajakirjanikud passivad või telemehed, oleks klubi sildiga kuskil EPL pealehel figureerinud, ei oleks selline asi midagi head kaasa toonud
 Keegi ei tea kus meie ajakirjanikud passivad või telemehed, oleks klubi sildiga kuskil EPL pealehel figureerinud, ei oleks selline asi midagi head kaasa toonud 

Ühtemoodi on see E34 seal lehes hea, enamustele jääb selline asi arusaamatuks
  Ühtemoodi on see E34 seal lehes hea, enamustele jääb selline asi arusaamatuks 

Sellel hetkel kui seal olin, siis ei näinud ma peale selle rahvuse seal kedagi muud, vähemalt keegi muu sinna pumba juurde löögile ei pääsenud. Tundus olevat üks suur seltskond ja palju palju kanistreid, mida aina juurde ja juurde tuli
  Sellel hetkel kui seal olin, siis ei näinud ma peale selle rahvuse seal kedagi muud, vähemalt keegi muu sinna pumba juurde löögile ei pääsenud. Tundus olevat üks suur seltskond ja palju palju kanistreid, mida aina juurde ja juurde tuli 
 Uudise mõte oli see, et alati on olemas (kahjuks) inimesi kes minetavad oma kodaniku aususe kui kuskil masin või inimene või süsteem eksib ja seda kurjasti ära kasutavad.
  Uudise mõte oli see, et alati on olemas (kahjuks) inimesi kes minetavad oma kodaniku aususe kui kuskil masin või inimene või süsteem eksib ja seda kurjasti ära kasutavad.