Mis amorte soovitate osta?
Kust saab hea hinnaga korralikke amorte?
Endal praeguseks valida originaalamortide vahel mingi kpt, sachs, boge, monroe, kyb. Äkki keegi just hiljuti vahetanud ning oskab kommenteerida asjade kvaliteeti. Olen kuulnud, et mõni ostab uue amordi ja saab sõita 2-3 kuud mööda korralikku teed ja läbi, ei tea palju paika peab.
E36 325i Coupe Tagumised Amordid
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Skoda Octavia Elegance 2013
E36 325i Coupe Tagumised Amordid
Skoda Superb Elegance 2.0 D 4x4 2018
- ziilike-uduz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 325Ti
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Skoda Octavia Elegance 2013
Tänan soovituste eest!
K+t, tundub suht jama olevat, mingi 500 krooni tükk, isegi müüjad ei soovitanud seda. Sachsi kohta ei oska midagi öelda, kui pole saanud sõita siis vast ei hakka ostma neid. Boge on originaalis all, vähemalt minul näitas kui toksisin vin-koodi realoem.com'i, Bilstein pole kedagi tuttavatest ega mind alt vedanud, KYB, pood seda ei soovitanud kuigi kõik kes seda ostnud tean, et on rahul. Monroe, oh jah, nii palju kui olen teemasi lugenud on igal pool maha tehtud, kunagi mu E30'le pandi need, ei saa nüüd öelda küll, et head oleksid olnud, nii, et otsustan vist ikka Bilsteini kasuks.
K+t, tundub suht jama olevat, mingi 500 krooni tükk, isegi müüjad ei soovitanud seda. Sachsi kohta ei oska midagi öelda, kui pole saanud sõita siis vast ei hakka ostma neid. Boge on originaalis all, vähemalt minul näitas kui toksisin vin-koodi realoem.com'i, Bilstein pole kedagi tuttavatest ega mind alt vedanud, KYB, pood seda ei soovitanud kuigi kõik kes seda ostnud tean, et on rahul. Monroe, oh jah, nii palju kui olen teemasi lugenud on igal pool maha tehtud, kunagi mu E30'le pandi need, ei saa nüüd öelda küll, et head oleksid olnud, nii, et otsustan vist ikka Bilsteini kasuks.
Skoda Superb Elegance 2.0 D 4x4 2018