E36 328I Vanos 1996a kliima ei tööta
E36 328I Vanos 1996a kliima ei tööta
Hommikul järsku ei võtnud enam konti taha ei saa sooja ega külma üldse ei reageeri kui lisan asjale põõrdeid juurde :S ei usu et kohe mooror läbi... äkki ainult mõni kaitse või midagi?
ikka veel mure
Ikka on mure et isegi kui lasen autol soojaks minna ja sõidan ka 10/15 või kasvõi 100 km maha siis ei saa ikka korralikult sooja(ei ole vahet kas kliima on taga või mitte) ühest kõrvalistuja omast nagu tuleb nattuke aha uhipoolt jne mitte tuleb kas külma või leiget aga mitte korralikkult. Suht nutune värk ei teagi kust pihta hakata ja kus saaks lasta seda tallinnas vaadata mis väga kallis ei oleks.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Paistab, et mõni mees on koolist kõvasti poppi teinud
Ja õnneks, nagu näha, pole mina ainuke, kellel arusaamisega probleeme on

Ja õnneks, nagu näha, pole mina ainuke, kellel arusaamisega probleeme on

Vabandan teemavälise jutu pärast, aga selleks, et probleemist/küsimusest õigesti aru saada, võiks kõigepealt end arusaadavalt väljendada.kimmo kirjutas:3. Foorumi ametlik keel on eesti keel. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele. Postitused peavad olema korrektselt kirjutatud, niiet neist on võimalik aru saada - punktid, komad, tühikud, suured algustähed jne.
-
- Huviline
XXX
Ühest kõrvalistuja omast tuleb natuke sooja. Sellest mis aga juhi pool asub ei tule. Lisasin ühte pulbrit ma ei mäleta nime aga see parandas lekke ja enam ei kao jahutusvedelik kuskile vaja veel torud ka läbi puhuda ja asi korras. Ja jah on üks ja ainus armuke ja ei ole teise vaja! sorry kirjavigade pärast aga ei vaevunud lugema mida kirjutasin ja kellele ei meeldinud siis võtku oma bemm ja sõitku sellega PIIXU! Kui ei oska midagi õelda siis vinguda nagu eit suudetakse ikka!
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Sry OT pärast viimast korda, aga kas sa nägid, et see viide, mille ma sulle panin, ei olnud minu välja mõeldud, vaid konkreetselt iga alafoorumi päises olevas kleepsus foorumi reeglite kohta.
Ja see ei ole vingumine, vaid tähelepanu pööramine, et igasugu segaputru on jube raske lugeda.
Ja see, et ''ei vaevunud lugema, mis kirjutasid''- mingi austus võiks teiste foorumlaste vastu olla- selle asemel, et vihastada, äkki paneks midagi kõrva taha hoopis ja teeks järgmine kord paremini, teistel ka parem mulje ja ka lugeda parem
Ütlen ka nii palju, et päris mitmeil tean ma olema põhimõtet, et segasele küsimusele ei vaevu üldse vastamagi, põhimõtteliselt.
Vihjeks sulle ütlen veel, et oleks sul kohe selgelt kirjutatud olnud, oleks Patrik sulle ka kohe vastanud.
Ja see ei ole vingumine, vaid tähelepanu pööramine, et igasugu segaputru on jube raske lugeda.

Ja see, et ''ei vaevunud lugema, mis kirjutasid''- mingi austus võiks teiste foorumlaste vastu olla- selle asemel, et vihastada, äkki paneks midagi kõrva taha hoopis ja teeks järgmine kord paremini, teistel ka parem mulje ja ka lugeda parem

Ütlen ka nii palju, et päris mitmeil tean ma olema põhimõtet, et segasele küsimusele ei vaevu üldse vastamagi, põhimõtteliselt.
Vihjeks sulle ütlen veel, et oleks sul kohe selgelt kirjutatud olnud, oleks Patrik sulle ka kohe vastanud.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Tõnisega sain siin ükspäev kokku just, tal kül Grand Cherokee ja ta ütles, et iga mingi aja tagant lükkab auto ka talvel kondi automaatselt tööle, just selsamal põhjusel, et õhku kuivatada.
Teine põhjus veel, miks soovitatakse aeg- ajalt kont tööle lükata, on see, et kondi pumba laagrid kinni ei jääks.
Teine põhjus veel, miks soovitatakse aeg- ajalt kont tööle lükata, on see, et kondi pumba laagrid kinni ei jääks.