E38 735 v8 99a
mida võib distant level.võibolla mul valesti kirjutataud.wiru88 kirjutas:sõitsin täna maale ja järsku ajas kapoti avadest suitsu välja.temp näidik keskel nagu peab olema.tegin kapoti lahti ja kuulsin surinat salongi ja mootori vahel nagu keeks midagi.ja siis hakkas ka auto alt tossu tulema.suretasin välja jasiis lõppes see toss.mida peaksin tegema.
sten10 kirjutas:Kas TOSSU või VEEAURU... ??
Kui oli tossu nagu kirjutasid siis midagi kärssas maha....
Aga kui kirjutasid suitsu ja pidasid silmas auru siis pole asi nii hull -
- arvatavasti lõhkus ära mõne lõdviku / klambri -- kas jahutusvedelikku voolas maha ?? Arvan et oleks pidanud ...
Siis ainult otsimise ja vahetamise või vahetada laskmise vaev ju .
Aga enne kokku lappamist katsu välja selgitada kas lekke põhjuseks on ajahammas või liig suur surve - et vältida järgmist sellist olukorda.
ma vaatasin auto alt ja mootori ja salongi vahel on mingi metallist julla mille kylest lähevad voolikud ja sealt niriseb kolektori peale seda tosooli ja see ajab auru.krt aga ma ei tea mis see olla võib?![]()
Edu
Hea siis, et niigi läits. Seal oleks võinud **** teab mis puruks külmuda. Tean juhust 528 peal, kus ploki sisse mõrad on külmunud, kuna eelmine omanik oli veega sõitnud.kle mul soendus kraan oli katki.täpsemalt seal sees olev plasmass julla mis oli mõraline ja auk membraanis.või midagi sellist.eelmine omanik vist oli veega sõit.ja kylmad ilmad tegid liiga sellele
Tosooli on lihtsam öelda kui jahutusvedelikku...näiteks nurklihvija kohta öeldakse relakas ja kõik saavad aruveekaheksa kirjutas:Tosooli asemel ma paneks ikka jahutusvedelikku.