E32 klaas läheb uduseks
- bemm730
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB w221 s63 amg
E32 klaas läheb uduseks
Mure siis selline,et esiklaas läheb uduseks.Ja kui on vihmane ilm,siis peab ikka tükk aega soojendama,et klaasid udust puhtaks saada
.Äkki keegi teab milles võib probleem olla?

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525i
aga kas keegi tark seda teab kus asub ja kas üldse asub kondiga variandil salongifilter,sealt kus peaks olema olen igatpidi läbiuurinud ja lammutanud aga pole salongifiltrit ega kohta kus ta ollagi saaks seal,soendus regulaator siis kuue nupuga(olen tähele pannud,et enamus neljaga) et järsku sellest mingi erinevus sees...
viewtopic.php?f=4&t=195006" onclick="window.open(this.href);return false;
Eks ta seal kindalaeka taga ole. Õpetuse leiad siit ( http://www.nmia.com/%7Edgnrg/page_4.htm ). Enda autol sai selle järgi tehtud. Vaja läks ka torx otsaga võtit.
- bemm730
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB w221 s63 amg
Tsonny on juba seda õpetust proovinud ei leidnud ikka ülesseAimo kirjutas:Eks ta seal kindalaeka taga ole. Õpetuse leiad siit ( http://www.nmia.com/%7Edgnrg/page_4.htm ). Enda autol sai selle järgi tehtud. Vaja läks ka torx otsaga võtit.

viiestel osadel seda polegi (näiteks mu enda autobemm730 kirjutas:Tsonny on juba seda õpetust proovinud ei leidnud ikka ülesseAimo kirjutas:Eks ta seal kindalaeka taga ole. Õpetuse leiad siit ( http://www.nmia.com/%7Edgnrg/page_4.htm ). Enda autol sai selle järgi tehtud. Vaja läks ka torx otsaga võtit.

-
- Huviline
oi jumal,see õpetus on mul 100 moodi üle proovitud,et äkki jäi ikka midagi kahesilma vahele,mainiks ära,terve keskkonsool ja pardatsokk on maga võetud isegi,et täpselt näeks kõik ära aga EI OLE,ja see mõõk on mul LÜHIKENE ja SIRGE mitte pikk ja kumerate äärtega...
kui ma mõõga välja võtan siis sisse piiludes ei paista olema mingit kohta ega mitte midagi kus see salongifilter ollagi saaks,ja siis tuletan seda ka meelde,et mul on 6 nupuga,kont ja värgid peal,ja siiamaani absoluutselt kõiki õpetusi olen näinud pika mõõga ja 4-ja nupuga soendussüsteemidele
kui ma mõõga välja võtan siis sisse piiludes ei paista olema mingit kohta ega mitte midagi kus see salongifilter ollagi saaks,ja siis tuletan seda ka meelde,et mul on 6 nupuga,kont ja värgid peal,ja siiamaani absoluutselt kõiki õpetusi olen näinud pika mõõga ja 4-ja nupuga soendussüsteemidele
Mõõk läheb läbi plastkaane,mis peaks ära käima ülemise pöördnupu ja alumise kruvi lahtikeeramisega ! Just selle kaane taga ongi filter (tavaliselt) !tsonnyboy kirjutas:oi jumal,see õpetus on mul 100 moodi üle proovitud,et äkki jäi ikka midagi kahesilma vahele,mainiks ära,terve keskkonsool ja pardatsokk on maga võetud isegi,et täpselt näeks kõik ära aga EI OLE,ja see mõõk on mul LÜHIKENE ja SIRGE mitte pikk ja kumerate äärtega...
- Sten
- Huviline
- Peamine sõiduk: Trafic
- Kontakt:
See nö. tavaline on sellisel juhul kui autol kasutatakse `Behri `mõõka ja soenduse juhtimis plokki , kuid ei kehti lühikese ( Siemensi ) mõõga ja ploki puhul .Ergo750 kirjutas:Mõõk läheb läbi plastkaane,mis peaks ära käima ülemise pöördnupu ja alumise kruvi lahtikeeramisega ! Just selle kaane taga ongi filter (tavaliselt) !tsonnyboy kirjutas:oi jumal,see õpetus on mul 100 moodi üle proovitud,et äkki jäi ikka midagi kahesilma vahele,mainiks ära,terve keskkonsool ja pardatsokk on maga võetud isegi,et täpselt näeks kõik ära aga EI OLE,ja see mõõk on mul LÜHIKENE ja SIRGE mitte pikk ja kumerate äärtega...
Mina endal võtnud soenduse molekulideks ( Siemens ) ja ei leidnud sealt ei filtrit ega ka selle kohta ja pole kahe aasta jooksul uduseks läinud ...
Aaa ja kindalaegast EI OLE VAJA ära võtta

-
- Huviline
mul on jah see SIEMENSI oma,selge siis vähemalt tean,et mul pole salongifiltrit
ma nagu kindluse mõttes kiskusin osadeks kõik,et mõnel on salongifiltrid ju pardatsoki üleval kuskil nurkades ja igast imelikes kohtades näinud igast marki maisnatel neid:D
ma nagu kindluse mõttes kiskusin osadeks kõik,et mõnel on salongifiltrid ju pardatsoki üleval kuskil nurkades ja igast imelikes kohtades näinud igast marki maisnatel neid:D