uued jupid
uued jupid
Tere
väga ei osanud seda kuhugi postitada aga küsimus oleks uute B varuosade kohta. nimelt vahetas kindlustus mul esimese lähitule ja udutule ära (E34 525 tds '95), need on valged/sinakad muideks, mitte kollased. ja nüüd tahaks teine ka vahetust, sest muidu näeb, ütleme ausalt, "kole" välja.
ja üldse noh ei oska otsida. siiani piirdus minu varuosade otsind saue romulatega. aga uusi B osasid saab kust?
väga ei osanud seda kuhugi postitada aga küsimus oleks uute B varuosade kohta. nimelt vahetas kindlustus mul esimese lähitule ja udutule ära (E34 525 tds '95), need on valged/sinakad muideks, mitte kollased. ja nüüd tahaks teine ka vahetust, sest muidu näeb, ütleme ausalt, "kole" välja.
ja üldse noh ei oska otsida. siiani piirdus minu varuosade otsind saue romulatega. aga uusi B osasid saab kust?
E34 525 tds - müüdud
Asi kindlasti pirnis. Kui omal tuled uute vastu vahetasin, sai samas ka kõik uued talvlised (st. mitte megaturboultraxenonpowerdaylight pirnid) pirnid ostetud. Kui üks pool tuledest oli ära vahetatud, panin nad korra ka põlema ja voila, vana pirn kollane, uus aga ilus valge.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
tegelikult panin juba jah peale viimast posti poepoole ajama. sain H1'd ja pilt ilus. hoopistükkis on küsimus mul kabariidiga. lähitule sees see väike pirnike tule üleval ääres. kuidas ma sellele ligi pääsen. pole nagu varem vajadust olnud seda vahetada ja praegu oli muidugi pime ka väljas
E34 525 tds - müüdud
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05
Siit vaata nr.7 see on päevavalges ilusti näha, keerad pool pööret ja tõmbad välja, sealt otsast leiadki otsitava pirni.
Siit vaata nr.7 see on päevavalges ilusti näha, keerad pool pööret ja tõmbad välja, sealt otsast leiadki otsitava pirni.
- Tiit525
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW X5 3,0D
- Telefon: 358401771916
- Kontakt:
Kapoti all tule üleval servas on selle lambikese pikk pesa, vaata kuhu juhtmed lähevad. Vist pidi mingi plastmassi ka eest ära võtma, selle mis tule taga.leho57 kirjutas:tegelikult panin juba jah peale viimast posti poepoole ajama. sain H1'd ja pilt ilus. hoopistükkis on küsimus mul kabariidiga. lähitule sees see väike pirnike tule üleval ääres. kuidas ma sellele ligi pääsen. pole nagu varem vajadust olnud seda vahetada ja praegu oli muidugi pime ka väljas
Juba Margus jõudis ette, see on kui oskad vaid kahe sõrmega trükkida

ei taha teist autot
gsm +358401771916
gsm +358401771916