Anti kirjutas:Eelmine teema pandi lukku, aga ma ei jäta jonni.
Vaidleme siis edasi
Lugupeetud klubiliikmed/moderaatorid, milleks kohe nii vaenulik suhtumine?
Kes suhtus vaenulikult?
Ma ei olegi öelnud, et keegi sunniks mind liituma, ma tahtsin lihtsalt tuua välja ühe põhjuse miks ma ei ole liitunud.
No väga hea, et põhjuse kõigile teatavaks tegid. Ennegi siin nähtud neid prääniku(sõna laenatud sinu postitusest) teemalisi postitusi. Miks peavad osad inimesed ennast paremaks pidama teistest? Miks ei võiks seda tainast siin koos sõtkuda ja koos midagi suurt valmis teha? Ei pea ju kohe söögilauda istuma ja nautima mitmekäigulist lõunat
( Ja soon esitas lihtsa küsimuse, selle kohta mujalt ei ole ka mina infot leidnud
Kas alati peab kõike head % arvestama?
Kui klubis sellised tüübid on, kes iga arvamuse avalduse ja küsimuse peale hakkavad tatti pritsima ja teemasid lukustama, siis edu teile ka edaspidiseks!

Sa loe korra eelmist lukku pandud teemat ja mõtle korra, kas teema pealkiri ja sisu on vastavuses? Kas mitte ei läinud
OT'ks kätte ära

Tegid uue teema, no tegid...vaatame kas siin hakkab tatti(sõna laenatud sinu postitusest) lendama või ei

Tahaks muidugi teada millised need klubi
tüübid olid, kes tatti hakkasid sul seal pritsima? Mina isiklikult postitasin selgituse Hendrik88'le ja peale läks lahti hull OT. Enne lõppu ei seganud ükski klubi liige ennast vahele, välja arvatud Tambet_A pisike pisike tekstike
Lukkue pandud teema lõpus tegi ka Vilts kõigile rahulikult ja väga viisakas kirjapildis asja selgeks! Kas tõesti süda ei andnud rahu ja kohe oli vaja vajutada nupukest UUS TEEMA...no vaatame, kaugele see asi siin läheb.